Mobilní verze fóra
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Mobilní verze fóra (Tapatalk)
Tak to dneska všechno hezky vyšlo. Právě vyšel aktualizovaný plugin, Tapatalk už je zase funkční.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Exp
Re: Mobilní verze fóra (web, tapatalk)
Používáte ještě někdo Tapatalk? Já jsem ho z mobilu odinstalovat už před hodně dlouhou dobou a fóra prohlížím už jen v prohlížeči (používám Chrome). Jestli máte taky raději klasický web prohlížeč, tak mám pro vás jeden tip...zkuste si v něm přepnout z mobilní na klasickou verzi webu (pro počítač). V počítači i v mobilu pak bude vypadat fórum stejně a na dnešních rozlišeních se to používá hezky i na menším displeji.
- Exp
Re: Mobilní verze fóra (web, tapatalk)
Jen pro info...průběžně tady na fóru aktualizuju plugin pro Tapatalk. Aktualizace trvá vždycky max. 5 minut, kdybyste někdo náhodou narazil na nefunkční přihlášení v Tapatalku, tak to zkuste za chvilku a bude to ok - pravděpodobně jste se trefili do upgradu. Každou aktualizaci tady nehlásím, tak ať kdyžtak víte o co jde.
- Exp
Re: Mobilní verze fóra
Dnes jsem na SmartFóru vypnul podporu Tapatalku. Už nějakou dobu se mi nelíbí jejich podmínky, je to aplikace třetí strany, plugin čím dál víc zažraný do systému fóra s kompletním přístupem ke všem datům, uživatelským účtům, příspěvkům, ignoruje některá systémová nastavení atd.
Fórum je zároveň o něco bezpečnější a data lépe chráněná. Myslím, že to je fajn kompenzace. Tapatalk tady používalo stejně jen minimum lidí a skoro nikdo z Tapatalku na fórum v polední době nepřispíval.
Máme vyladěný responzivní design, používání fóra na telefonech přímo v prohlížeči je ok - vy co jste používali Tapatalk, zkuste to, budete překvapení jak dobře to funguje.
Dotazy kdyžtak sem do vlákna.
Fórum je zároveň o něco bezpečnější a data lépe chráněná. Myslím, že to je fajn kompenzace. Tapatalk tady používalo stejně jen minimum lidí a skoro nikdo z Tapatalku na fórum v polední době nepřispíval.
Máme vyladěný responzivní design, používání fóra na telefonech přímo v prohlížeči je ok - vy co jste používali Tapatalk, zkuste to, budete překvapení jak dobře to funguje.
Dotazy kdyžtak sem do vlákna.