Aktualizace vzhledu
Re: Aktualizace vzhledu
Jestli to zůstane tak jak to je já jsem spokojen jelikož to mám aktuálně vpravo
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak co řešíš? Hlavně nemačkej teda ctrl+F5 jinak to budeš mět nalevo jak ostatní
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Aha, tak to jsem si nevšiml. Ale pokud se znovu obnovila tak proč se nevynulovalo to počítadlo?Pak ty výsledky byly nepřesné a já se oprávněně domníval že vyhrála pravá strana.mitsuu84 píše:Původní anketa byla od 4.12.2012 a dávno skončila.Znovu se obnovila a každej měl možnost tam napsat .Ti co to komentovali,chtěli levou,takže vyhrála levá.A správně se mělo vynulovat i počítadlo,protože šlo o novou anketu(dotaz),takže by stejně vyhrála levá.
V rámci objektivity bych byl pro nové hlasování.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Hele je to o zvyku jen.Za tejden ti to ani nepřijde že je profil na opačný straně Ti co choděj aj na jiný fóra,tak si určo zvyknuli hned,protože na 90% fór to je nalevo skrz přehlednost.
Samsung Galaxy Note 9
Tak jasně že je to o zvyku.
Jen mě zmátly ty nevynulované výsledky.
Jen mě zmátly ty nevynulované výsledky.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Řešit se to musí jinak by tady byla nuda Jinak v práci to mám už bohužel vlevo Jasný že je to jen o zvyku tohle je vesměs jen kosmetická úprava.mitsuu84 píše: Tak co řešíš? Hlavně nemačkej teda ctrl+F5 jinak to budeš mět nalevo jak ostatní
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Přesně,jde jen o kosmetickej zásah bez vlivu na funkčnost fóra Větší oříšek bude to nový rozložení fóra,protože vede možnost 1 a ta je taková divná/strohá a hlavně WP i Android v kupě
Samsung Galaxy Note 9
Jak jsem psal tam tak u mě je volba jasná a to 4ka Fórum se tímto dělá zbytečně složité a musíš už nyní udělat jeden klik navíc než se dostaneš ke svému modelu. Až to bude na tři kliknutí tak my jebne 5 min budu klikat a pak zjistím že u mého modelu nic nového není
-
- Neregistrovaný uživatel
náhodou 1. varianta je nejlepší a nejpřehlednějšímitsuu84 píše:Přesně,jde jen o kosmetickej zásah bez vlivu na funkčnost fóra Větší oříšek bude to nový rozložení fóra,protože vede možnost 1 a ta je taková divná/strohá a hlavně WP i Android v kupě
co takhle používat ,,nepřečtené příspěvky´´ na jedno kliknutí?Mr.Oizo píše:Jak jsem psal tam tak u mě je volba jasná a to 4ka Fórum se tímto dělá zbytečně složité a musíš už nyní udělat jeden klik navíc než se dostaneš ke svému modelu. Až to bude na tři kliknutí tak my jebne 5 min budu klikat a pak zjistím že u mého modelu nic nového není
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
S těma profilama je to tak jak psal Mitsuu. Byla to anketa skoro rok stará. Když jsem zakládal před víc než rokem tohle fórum, tak jsem počítal s tím, že to dám hned nalevo. Měla to být jedna z prvních úprav. Příjde mi to tak přehlednější a lepší na používání a navíc byl jsem na to zvyklý z ostatních fór. Nakonec jsem o tom udělal anketu, jenže v té době tady nebylo ještě tolik lidí, takže tam nebylo moc hlasů. Ale i to stačilo k odmítnutí, tak jsem to nakonec nenasadil.
Za poslední měsíc mi psali soukromou zprávu už 3 lidi, jestli by to šlo předělat nalevo. Tak jsem trošku oživil to původní staré téma a prodloužil jsem platnost té původní staré ankety, do které se už ale skoro nikdo nezapojil (naskočily jen hlasy pro přesun nalevo).
Rozhodně ale tady nehodlám tlačit něco, co by se nelíbilo většině. A aby nebyly zmatky kvůli staré anketě a bylo to fér, založil jsem nové hlasování: viewtopic.php?f=12&t=1804
Vše je ještě otevřené. Anketa trvá 7 dní a výsledek rozhodne. Po dobu trvání ankety si necháme profily na levé straně, ať si můžeme vyzkoušet obě dvě varianty. Hlasujte. Čím víc hlasů, tím líp.
Za poslední měsíc mi psali soukromou zprávu už 3 lidi, jestli by to šlo předělat nalevo. Tak jsem trošku oživil to původní staré téma a prodloužil jsem platnost té původní staré ankety, do které se už ale skoro nikdo nezapojil (naskočily jen hlasy pro přesun nalevo).
Rozhodně ale tady nehodlám tlačit něco, co by se nelíbilo většině. A aby nebyly zmatky kvůli staré anketě a bylo to fér, založil jsem nové hlasování: viewtopic.php?f=12&t=1804
Vše je ještě otevřené. Anketa trvá 7 dní a výsledek rozhodne. Po dobu trvání ankety si necháme profily na levé straně, ať si můžeme vyzkoušet obě dvě varianty. Hlasujte. Čím víc hlasů, tím líp.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)