Online chat
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Online chat
Právě byl spuštěn nový online chat.
Chat je dostupný pouze registrovaným uživatelům. V horní části fóra (v řádku odkazů faq, přihlášení, odhlášení atd.) přibyl nový odkaz pro vstup do chatu. V uživatelském panelu (nastavení profilu) najdete novou záložku, kde si můžete individuálně přednastavit některé vlastnosti chatu.
Jsou povoleny smailíci, bb tagy, odkazy, obrázky a spousta dalších věcí včetně zvukového upozornění na nový příspěvek (nastavitelné v profilu nebo přímo v chatu) atd.
Chat je funkční i v mobilním webovém prohlížeči a jede zatím v testovací fázi. Veškeré dotazy, nápady a připomínky pište prosím přímo sem do vlákna.
A poznámka na závěr: chat by neměl sloužit jako náhrada fóra (příspěvky v chatu se po nějaké době úplně ztratí). Takže spíš pro volnou diskuzi, offtopic, nějakou rychlou pomoc a nasměrování na konkrétní téma přímo do fóra atd.
Chat je dostupný pouze registrovaným uživatelům. V horní části fóra (v řádku odkazů faq, přihlášení, odhlášení atd.) přibyl nový odkaz pro vstup do chatu. V uživatelském panelu (nastavení profilu) najdete novou záložku, kde si můžete individuálně přednastavit některé vlastnosti chatu.
Jsou povoleny smailíci, bb tagy, odkazy, obrázky a spousta dalších věcí včetně zvukového upozornění na nový příspěvek (nastavitelné v profilu nebo přímo v chatu) atd.
Chat je funkční i v mobilním webovém prohlížeči a jede zatím v testovací fázi. Veškeré dotazy, nápady a připomínky pište prosím přímo sem do vlákna.
A poznámka na závěr: chat by neměl sloužit jako náhrada fóra (příspěvky v chatu se po nějaké době úplně ztratí). Takže spíš pro volnou diskuzi, offtopic, nějakou rychlou pomoc a nasměrování na konkrétní téma přímo do fóra atd.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Re: Online chat
Na chrome Verze 32.0.1700.107 m se mi tak nějak nezobrazuje korektně... Možná je chyba na mé straně.. (viz. screen).
//EDIT: Vypadá to na zapomenutý css styl - řešení promáznout cache či jen několikrát obnovit aby se stáhlo nové css...
Sorry za poplach
//EDIT: Vypadá to na zapomenutý css styl - řešení promáznout cache či jen několikrát obnovit aby se stáhlo nové css...
Sorry za poplach
Naposledy upravil(a) maxXx dne 12. 2. 2014 15:40, celkem upraveno 1 x.
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
-
- Neregistrovaný uživatel
já používám Mozillu Firefox a vše jede v pohodě
- Exp
Testoval jsem to ve Firefoxu, v IE a v mobilních prohlížečích a vše ok. Takže nejspíš jen to cache u tebe. Dej vědět kdyby se to objevilo znovu. Jinak kdyby někdo narazil na stejný problém, tak by mělo stačit jen obnovit stránku (CTRL + F5).
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Chat vítám dobra zprava a ostatní budou mít takztez radost, nevím jen je možný na nej přistupovat i z tapatalk? odkaz nikde nevidím.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
No co, nedá se svítit, z prohlížeče i mobilního v iPadu, problem není, dík.
EDIT:
Tak na iPadu vypadá chat takhle, nevím čím to je zkusím ještě mrknout na nastaveni jestli jde dat preferovat stolní verzi nebo mobilní.
EDIT:
Tak na iPadu vypadá chat takhle, nevím čím to je zkusím ještě mrknout na nastaveni jestli jde dat preferovat stolní verzi nebo mobilní.
- Exp
Zkus smazat cache v prohlížeči nebo načíst znovu stránku. Mělo by to pomoct. Seš už druhý kdo něco takového hlásí (mrkni kousek výš v diskuzi).
Jinak ten Tapatalk umí jen základní funkce na ovládání fóra. Tohle vylepšení bohužel nepodporuje.
Jinak ten Tapatalk umí jen základní funkce na ovládání fóra. Tohle vylepšení bohužel nepodporuje.
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Hele už to je v pořádku, já pred tím samo stránku refreshoval a nic, no pak jsem z Safari vyskočil a mám pocit ze jsem ho i gestem ukončil, teď už to bezi jak ma cache se asi trochu promazli i sama, každopádně je to už ok.
- Exp
Chat se nově zobrazuje i ve spodní části úvodní stránky fóra. Je tam k dispozici plnohodnotné okno, kde můžete rovnou i odpovídat, využívat BB značky a další funkce, které jsou dostupné i na samostatné stránce chatu.
Pokud by se vám někomu chat na úvodní stránce nelíbil, můžete si ho vypnout v nastavení svého uživatelského účtu pod záložkou "Online chat", kde najdete zároveň i další předvolby a nastavení chatu.
Pro jistotu ještě jednou doplním, že chat je přístupný pouze registrovaným (přihlášeným) uživatelům.
Jakékoliv dotazy a připomínky vítány.
Pokud by se vám někomu chat na úvodní stránce nelíbil, můžete si ho vypnout v nastavení svého uživatelského účtu pod záložkou "Online chat", kde najdete zároveň i další předvolby a nastavení chatu.
Pro jistotu ještě jednou doplním, že chat je přístupný pouze registrovaným (přihlášeným) uživatelům.
Jakékoliv dotazy a připomínky vítány.