Přidej se

Smartwatch DZ09

Hodinky, náramky, sluchátka, pouzdra, karty apod.
rajav
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 16. 11. 2017 10:01

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od rajav » 16. 11. 2017 10:08

Ahoj,
mám tyto hodinky 1 den, spárování OK, čeština OK. Nějak jsem si představoval něco jiného, takže kdo máte zájem na testování nebo možná i na nošení, prodám za 300Kč tj. polovina co jsem za ně dal. Kdo má zájem pošlete mi soukromou zprávu. Jinak jsem z Kroměříže.

Uživatelský avatar
policak
Stálý člen
Příspěvky: 157
Registrován: 23. 6. 2013 13:36
Zařízení: VF Smart ultra 6
ROM: Stock

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od policak » 28. 11. 2017 0:23

Dal jsi za ně 600? Takto ti někdo dal pěkně do palice, běžně jdou koupit do dvou set.
https://www.aliexpress.com/item/Hot-DZ0 ... 59746.html
















-

Uživatelský avatar
Androidě
Stálý člen
Příspěvky: 879
Registrován: 23. 9. 2013 18:45
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Androidě » 14. 12. 2017 22:49

Tyto hodinky mám ode dneška za 550 od vietnamcu z jihlavy.
Podle for je to klon
DZ09 Smartwatch (Chinese clone of the Samsung Gear series?). Ikony a GUI tomu zhruba odpovidaji, podobne jajo na telefonech strasi verze TouchWiz
České eshopy za ne chteji 1-1.5k jsou to DZ09 to mám ověřené i po vytočení jinde zmíneneho kodu.
https://www.smartings.cz/smartwatch-dz09/
Zatím se s nima seznamuji ale hned mam problém.
Pametovou kartu SanDisk32GBmi normalne prijaly, jde ukládat a skrze správce souboru otevírat cokoliv tedy obrazky ci hudbu v mp3 a tady je trichu problém.
V systemu jsou vestvene aplikace Galerie hudebni prehravac a ja je nemohu přinutit, aby mi do seznamu ulozene fotky a hudbu nacetly.
Patrne pozaduji specifickou adr strukturu, dal jsem soubory do adrsaru, bez cestiny i primo do ROOT pametove karty ale proste je nevidi, sparvce souboru problém nemá, poradite prosim jak na to?

EDIT:
Tak vyřešeno, pomohl tento návod, třeba se to někomu bude hodit.
https://www.youtube.com/watch?v=VH0zKE8wQv4
Nicmene s fotkami jsem zatím nepohnul ale to tak nepotrebuji a porizene snímky/momentky v max 320x240 galerie bez potizi zvlada.

Kazdopadne bych uvital nejakou radu, jak do nich dostat jiné ciferníky a hlavne DIGI cislice.
Na odkazy z XDA a alternativni FW/ROMky, mrknu později.

EDIT2:
Tak změna ciferniku mozna asi je.
Nemam potrebu nahravat jiny custom FW/ROM nic mi neschazi
http://www.gizmoadvices.com/change-clock-face-dz09/
https://www.youtube.com/watch?v=jZx-yFpKt5k
Chci pouze když se na to výrobce vykaslal mimo toho fajn analogového klasika s červenou vterinovkou, mit i digi cislice

HLEDAM CO SE DA,TAKZE PAR ODKAZU

VSE KOLEM FW TECHTO HODINEK
https://forum.xda-developers.com/smartw ... s-t3306203
https://forum.xda-developers.com/genera ... 709/page99
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 3ZRc0pDeTQ

OSTATNI
http://www.gizmoadvices.com/install-app ... rtwatches/
http://www.gizmoadvices.com/download-dz ... firmwares/
http://www.gizmoadvices.com/unbrick-ins ... s-on-dz09/
https://www.gearbest.com/blog/download/ ... -pack-1130
https://forum.xda-developers.com/smartw ... s-t3306203
https://forum.xda-developers.com/smartw ... r-t3279462

PODLE NEKTERYCH PRISPEVKU ZDE A JINDE, MAM TOTO
po zadani *#8375# se zobrazí:
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... pESlVGTmdn
Patrne mam MTK6261

NA SPAROVANI S TELFONEM, SE DOPORUCUJE BT Notifier
JA POUZIVAM TUHLE APLIKACI A JSEM MAXIMALNE SPOKOJEN.
MA VSE CO JE POTREBA A CHODI NA PRVNI POKUS? BEZ JAKYCHKILIV PROBLEMU,UDRZI SPOJENI PROSTE CHODI JAK MA
https://play.google.com/store/apps/deta ... tification

Notifikace se daji povolit pro jednotlive aplikace z telefonu.
V zakladu je povoleno vse, takze když mate jako ja v telefonu (Muj Motorola MOTO X2014 2nd), nejakych 50-80 aplikaci a her, musite vse zakazat a nechat si jen ty které potrebujete, hromadne to bohužel nelze, takze jednu po druhé....
Ja konkretne pouzivam "Telefon,SMS,FB Messenger Lite,WhatsApp,Hangouts,Mail a služby google"
Notifikace chodi bleskove a spolehlive, hodinky na na zapesti, jemne zavibruji.
Není to ani moc ani malo, proste tak akorát a v určitých intervalech pak vibruji dokud událost neshlednete a nezavrete.
Akorát nevim proc jsou hodinky neme, jen vibruji ale to snad doresim.

Fotoaparat je v hodinkách prakticky zbytecny, nejde ani tak o archaicke rozliseni max. 320x240 ale kvalitu a ostrost.
Jako něco videt je trochu i texty ale je to spise spionska kamerka a video bohužel neumi.
Mozna bych místo foto uvital notifikacni LED, lae to bych toho chtěl uz moc.
Jinak jsou hodinky naprosto paradni za malo penez hodne muziky a dsoslova naslapane funkcemi.
Absence plnohodnotného Androidu, kterym disponuji drazsi, designove téměř stejne modely, mi da se rici nevadi.
Par aplikaci na socialni site a sportestery je předinstalovaných a hodinky beru jen jako prodlouženou ruku telefonu, svuj ucel plni naprosto vybirne a radim se k mnoha dalším, kteří si je takto chvali.
Fajn je i notifikace z googe o počasí, tohle je super.
Ještě by mohly v textove podobe (notifikace mají jen holy text, zadne ikonky, obrazky maluvky nic) zobrazit z Google Aplikace/Widget "Zprávy-Počasí" mozna to nejak poresim a urcite se pak podelim.

Na zaver obsáhlejšího prispevku, modi mozna prominou, davam par fotek notifikaci a porizenych vestavenym fotoaparátem.
Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

----------------------------------------------------------
Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od Návštěvník » 29. 12. 2017 17:15

RaduzR píše:
14. 4. 2016 20:46
Má tu někdo tyto "Smart" hodinky ?
Ahoj vlastním hodinky půl roku a bez chybičky mám Acer z630.s výdrž baterie jak kdy i 2dny za ty peníze hodně muziky

amarox98@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od amarox98@seznam.cz » 3. 1. 2018 16:51

Do češtiny ti to přetahne každa prodejna T mobile

RomanS
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 9. 1. 2018 19:01
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
ROM: StockROM

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od RomanS » 10. 1. 2018 7:11

Zdravim. Vedeli by ste mi pomoct s nejakou funkcnou ROMkou na dolepopisane hodinky. Zatial co som nasiel tak bud to neslo alebo som mal v hornej polovicke zdvojeny obraz alebo zrkadlovo otoceny obraz alebo obraz OK ale dotyk nefunguje. Vopred dakujem

Hodinky sa hlasili ako Apachie DZ09
Code: *#8375# - Show Software and Device Info
LD991C_V7.0_COB_A_YZD_DZ09_ZX_LX7789_3029HSD_Z_A_V8.8
[BRANCH]:
11CW1352MP
MTK61D_BTDIALER_11C
BUILD: BUILD_NO
SERIAL#:
[BUILD TIME]:
2017/11/30 17:50
[MRE VERSION]:266939020
HAL_VERNO:

Po otvorení hodiniek a odkrytovaní: CHIP MT6261DA

DOPLNENIE 11.1.2018
Este som si vsimol ze ked som na hodinkach zapol KROKOMER a polozil ich na stol tak kroky pribudali.
Neviem preco?
Huawei P9 Lite 2017, Stock ROM
SmartWatch Apachie DZ09 (momentálne nefunkčné - zblbol FW)

siki88
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 22. 1. 2018 10:19
Zařízení: dz09

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od siki88 » 22. 1. 2018 10:33

Zdravím všechny. Mam problémek. Přes Flash Tool jsem udělal zálohu hodinek(ROM) a následně jsem se pokoušel otevřít v MTK resource Edit - neúspěšně.
Tak jsem zkusil na ROM použít Readback Extractor a zkoušel jsem v MTK resource Edit načíst FILE_01_mtk i FILE_02_mtk. Opět neúspěšně
Proč mi nechce MTK resource Edit načíst úvodní obrázek ani clock face ? Dají se jinak měnit ?
Děkuji za pomoc.

rikejmijakchces
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od rikejmijakchces » 19. 2. 2018 18:45

Čau všichni chtěl jsem se jen zeptat na jednu věc. Koupil jsem hodinky za 200kč z Číny z jediného důvodu. Chtěl jsem si do hodinek dávat taháky, ale ty hodinky nepřečtou word. Existuje nějaký způsob jak do hodinek text nahrát ? Doufám, že ano jinak by to pro mě byly vyhozené peníze. Předem díky za odpověď.

jum
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 26. 4. 2018 18:17

Re: Smartwatch DZ09 vibrace?

Příspěvek od jum » 26. 4. 2018 18:24

Ahoj, vim, že je to hloupý dotaz, ale už si s tím nevím rady... nejdou mi nastavit vibrace. Zkoušela jsem to už tolikrát, že už ani nevim, jestli to je moje chyba, nebo jestli je nějaká chyba v hodinkách... Mohu poprosit někoho, kdo mi řekl, co a jak mám udělat krok po kroku? Dík.

dasoft
Neregistrovaný uživatel

Re: Smartwatch DZ09

Příspěvek od dasoft » 9. 5. 2018 18:48

Zdravim vsetkych.
Objednal som si DZ09 cez e-bay a prislo mi zariadenie, ktore sice krasne vyzera, ale ked po 15 sekundach necinnosti ma nabehnut hodinovy ciselnik tak nabehne iba cierna obrazovka. No a prestane reagovat na dotyk a uplne zamrzne.
Vsetko na tych hodinkach ide vyborne - prezeranie obrazkov, prehravanie hudby, fotenie, .. Ale kedze po tom nastavenom case necinnosti (da sa nastavit 15sec az 5 min) vzdy zatuhnu, hodinky su uplne nepouzitelne, jedine ze by nejaky cinan kazdych 15 sec. vytahoval baterku a zasuval ju dovnutra. Po otvoreni sa zda, ze je tam Mediatek MT6261DA (alebo 6251DA? - neda sa to dobre precitat). Zial, hodinky nereaguju na ziadny bezny kod *#8375# ani *#8376#, jedine co ide je *#06# co ukaze IMEI a *#00000000# hodi do menu kde je Game Center a SSC info - game center ani nic internetove nefunguje ani ked dam SIM kartu z internetom a SSC vrati tieto info: MTK Soft Ver:0x1303 MTKHW ver:Unknown Ver:0x6f UsrId:0 Os:MTK60D, Model ZMAEE_PRO, Company:ZA34, MaxRam:614400, Kbd:1, TouchScreen:1, CapL0x1f, Macro: FAE:ZMAEE, Build Date:20180313, Buid Time:2018/03/13 15:43.
Poradte prosim kto mate skusenosti ako tam flashnut nejaky firmware, ktory by nezamrzal? Skusal som pod W10x64, W7x64, W7x32, WXP, ale jediny moj uspech je ze FlashTool pri Win7x32 obcas vypise nejaky port, ale vzdy pri pokuse o ReadBack mi po case povie ze som prilis skoro zapinal. Skusal som s baterkou, bez baterky, vypnute ale nikdy sa mi ReadBack nepodaril. Download Agent je nastaveny na c:\FlashTool\MTK_AllInOne_DA.bin a scatter som skusal nastavit na nejake stiahnute fw na c:\fw_DZ09_MT6261\config_mtk.cfg ale aj ked readback nastavim na start 0x00000000 end 0x00400000, este nikdy mi neprebehol. Poradte prosim co robim zle, najradsej by som to flashol pod W10x64, ak by bol niekde nejaky komplexnejsi navod...
Vopred dakujem za kazdu radu, stravil som nad tym 3 dni a som uz fakt v koncoch.
btw. je to mozne dako flashnut aj prostrednictvom SD karty? (samozrejme pri pokusoch o flash cez USB mam sd kartu aj sim kartu vytiahnutu, baterku zasunutu a hodinky vypnute ale nejde a nejde)...

Odpovědět