Používáte fólie na displej?
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Re: Používáte fólie na displej?
že bych vzal zítra švýcarák a šel někam do Vodafone, že jsem viděl jedno video na internetu a jako zákazník si musím vyzkoušet, zda je to pravda, nebo podvod na zákazníka?
JB 4.2.1
Zkus to pak získáš můj respekt ale podle mě budeš psát další zprávu z Bohnic
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
Já jsem zvyklý fólie používat, Gorilla Glass je velmi odolné sklo,ale ne ,,všemocné" ...kvalitní fólie hodně pomůže.
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Nakonec sem si folii koupil a zklus po displeji porad stejny,ba naopak bych rekl,ze je jistejsi.Odvahu vyzkouset podle videa fakt nemam .Vadilo me,ze si patlam sklicko,hadrikem sem se bal zatlacit,prece jen tam muze byt prach,kaminek,atd.Ted mam folii a drhnu to silou a nic,max poskrabu folii,coz by me nevadilo,v baleni byly hned 2 folie a hadrik,ktery fakt cisti .
Navic tel nosim v kapse,a obcas se tam najde i nejaka ta mince nebo zapalovac,tak nechci pokouset odolnost sklicka
Navic tel nosim v kapse,a obcas se tam najde i nejaka ta mince nebo zapalovac,tak nechci pokouset odolnost sklicka
Naše forum, vaše forum :-)
Fólii používám a nepociťuji žádný rozdíl. Dotyková vlastnost je pořád stejná a vůbec ji ani nevnímám, když jí mám nalepenou dobře. Doporučuju 3PET vrstvou fólii! 1 vrstvá je na nic a hned se poškrábe.
Nemáš nějaký dobrý odkaz na opravdu kvalitní folii? Jednu folii mám na mobilu a druhou jsem dostal k obalu, ale obě kvalita asi nic moc - ochrání, ale bubliny zůstávají. Chtěl bych něco lepšího.
-
- Neregistrovaný uživatel
Mám G300 a fólii na displeji nemám. Nikdy jsem tomu nepřišel na chuť.
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
Já fólii na soukromém G300 nemám, ale na firemní Xperii J jsem si ji koupil. Popravdě rozdíl moc nepozoruju.
JB 4.2.1
ja foliu mam a som velmi spokojny dotik je istejsi ta folia mi pride o trosku drsnejšia ako sklo a hlavne nie je až tak leskla mam dojem že na slnku lepšie vidim na display
bublini určite nesposobuje kvalita folie skor kvalita vyčistenia displeya pred na lepenim aj ja som sa s tim muse dost pohrat a osobne jednu foliu som takto zničil aj najmensie zrniecko prachu sposobuje bublinkuskypepalo píše:Nemáš nějaký dobrý odkaz na opravdu kvalitní folii? Jednu folii mám na mobilu a druhou jsem dostal k obalu, ale obě kvalita asi nic moc - ochrání, ale bubliny zůstávají. Chtěl bych něco lepšího.