Smartwatch DZ09
- RaduzR
- Zařízení: Huawei P9 lite,Huawei Y6 CM 13
- Firmware: EMUI 5, B380 root
- Operátor: T-Mobile,O2
Re: Smartwatch DZ09
Promiň asi jsem to špatně napsal , čip hodinek? No a s těma W10 asi bude problém nemám zkušenosti, nejlépe by bylo udělat si druhy systém třeba W7 .
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
-
- Neregistrovaný uživatel
Mám tyto hodinky devět dní. Musím říct, že jsem s nimi velmi nespokojen. Koupil jsem je hlavně proto, že v práci nemůžu nosit mobil u sebe a potřebuji vědět, když mi někdo volá. Dosah Bluetooth mě mile překvapil. V hale se mi vypne až asi po vzdálení 20 metrů. Ale pak nastane problém. Po návratu, se hodinky automaticky k mobilu nepřipojí. Musím je připojit ručne a navíc znovu s mobilem spárovat. Protože se pohybuji při práci po celé hale, strávil bych víc času připojováním hodinek, než prací. Když mobil s hodinkami po ručním připojení znovu nespáruji, zobrazuje se při pokusu otevřít složku se zprávami hláška: "Prosím, nainstalujte aplikaci BT
Notifier, do vzdáleného zařízení". Tuto aplikaci mám nainstalovánu a nastavenu od začátku. Dokonce jsem zkoušel několikrát aplikaci přeinstalovat, nebo nainstalovat podobnou, z internetu. Všechno marné. Ke všemu, po čtyřech dnech běžného nošení, se mi utrhl na jedné straně řemínek. Pro atypické uchycení, jej nelze vyměnit za jiný. Tož tak.
Notifier, do vzdáleného zařízení". Tuto aplikaci mám nainstalovánu a nastavenu od začátku. Dokonce jsem zkoušel několikrát aplikaci přeinstalovat, nebo nainstalovat podobnou, z internetu. Všechno marné. Ke všemu, po čtyřech dnech běžného nošení, se mi utrhl na jedné straně řemínek. Pro atypické uchycení, jej nelze vyměnit za jiný. Tož tak.
-
Ahoj,řeším spoustu jiných spíš technických problémů. Ale tohle mám bez potíží přez média Smart device
Stáhni tohle a máš po starosti.ja sem max spokojenej. Jo už i WhatsApp se notifikoval.Díky RaduzR. Teď je na programu propojení s PC. Kde najdu ten čip?
Stáhni tohle a máš po starosti.ja sem max spokojenej. Jo už i WhatsApp se notifikoval.Díky RaduzR. Teď je na programu propojení s PC. Kde najdu ten čip?
-
-
Koupil jsem hodinky "V češtině". Opravdu je tam několik slov i českých.Kozlik86 píše: ↑4. 10. 2016 17:51Ok dám vědět. Každopádně nějaká být musí když se ty hodinky u nás prodávají v češtině.
- RaduzR
Já to osobně nejlépe zjistil tak že jsem je rozdělal nenito velký problém jen 4 šroubky a opatrnou manipulaci. Nerozdělaval jsem to jen kuli tom ,mezi dotekovou plochou a LCD nebyla žádná páska tak se tam dostalo hodně prachu, oboustranná páska to vyřešila mám klid od prachu a to pracuji ze sadrokartonem.Návštěvník píše: ↑15. 1. 2017 17:11Nene, napsal si to dobře jen já nevím kde ho najdu.mimochodem WhatsApp se mi podařilo notifikovat.diky.
Ale to jen tak aby řeč nestálá
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
-
To jsem dělal snad stokrát. Po odpojení BT kvůli vzdálenosti, musím znovu spárovat. Vyzkoušel jsem snad deset aplikací, každou několikrát a furt automatické připojení nefunguje.
- RaduzR
také jsem to řešil a pomohla jiná ROM zkoušel jsem jich min.50 a nejlépe mi pasovala ROM Y6
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
-
Myslíš Mediatek Smart Device? Ten jsem vyzkoušel jako asi čtvrtý v pořadí. Automatické připojení nefunguje a pokaždé musím znovu párovat.Návštěvník píše: ↑15. 1. 2017 17:09Ahoj,řeším spoustu jiných spíš technických problémů. Ale tohle mám bez potíží přez média Smart device