Bezdrátová sluchátka QCY T1C
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Bezdrátová sluchátka QCY T1C
Měl jsem teď od známýho půjčený tyhle sluchátka a docela překvápko. Dobrej zvuk, rychlý párování, dobře sedí v uších, mám radši špunty než pecky, magnetický pouzdro. U nás se prodávají za necelých 1000 kč, z čínských e-shopů cca 600 kč, ale tam je zas dlouhý dodání a problematická záruka. Jedny jsem si dneska objednal z Alzy, zítra bych je měl mít doma. Ideální k telefonům s bluetooth 5, ale jsou zpětně kompatibilní, takže ani starší verze není problém.
No mrkněte na to a dejte vědět jestli už je třeba někdo máte nebo plánujete koupit. Docela by mě zajímalo srovnání v kvalitě zvuku s AirPods od Applu.
No mrkněte na to a dejte vědět jestli už je třeba někdo máte nebo plánujete koupit. Docela by mě zajímalo srovnání v kvalitě zvuku s AirPods od Applu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Exp
Re: Bezdrátová sluchátka QCY T1C
Dnes jsem si je vyzvedl, tak přidávám menší foto unboxing.
Výrobce udává až 4 hodiny hraní na jedno nabití + dalších 15 hodin při dobíjení z pouzdra. Jedno sluchátko má 43 mAh, pouzdro 380 mAh, nabíjení 1,5 hodiny. Sluchátka i pouzdro mají signalizační diodu při nabíjení. Dělají se v černé a bílé barvě. V balení jsou sluchátka, dobíjecí pouzdro, silikonové nástavce ve 3 velikostech (S, M, L) a hodně krátkej micro USB kabel. Dynamické 6 mm měniče, Bluetooth 5.0, SBC + AAC. Sluchátka jsou lehoučký, jedno váží 4 gramy (stejně jako AirPods).
Škoda, že pouzdro nemá zavírání, je to vlastně z horní strany otevřené. Sluchátka tam drží magnet, je dost silný, takže vypadnutí při normálním zacházení nehrozí. Někde v recenzi jsem četl, že jdou z pouzdra kvůli silnému magnetu špatně vytahovat. Já s tím problém nemám, jde to pěkně. Líbí se mi, že se v mobilu nahoře v liště ukazuje zbývající kapacita baterie sluchátek:
Návod v češtině si můžete stáhnout tady: https://i00.eu/file/536/43-qcy-t1c-manual-cz.pdf
Kdybyste někdo potřeboval nějaké konkrétní info, klidně napište.
Výrobce udává až 4 hodiny hraní na jedno nabití + dalších 15 hodin při dobíjení z pouzdra. Jedno sluchátko má 43 mAh, pouzdro 380 mAh, nabíjení 1,5 hodiny. Sluchátka i pouzdro mají signalizační diodu při nabíjení. Dělají se v černé a bílé barvě. V balení jsou sluchátka, dobíjecí pouzdro, silikonové nástavce ve 3 velikostech (S, M, L) a hodně krátkej micro USB kabel. Dynamické 6 mm měniče, Bluetooth 5.0, SBC + AAC. Sluchátka jsou lehoučký, jedno váží 4 gramy (stejně jako AirPods).
Škoda, že pouzdro nemá zavírání, je to vlastně z horní strany otevřené. Sluchátka tam drží magnet, je dost silný, takže vypadnutí při normálním zacházení nehrozí. Někde v recenzi jsem četl, že jdou z pouzdra kvůli silnému magnetu špatně vytahovat. Já s tím problém nemám, jde to pěkně. Líbí se mi, že se v mobilu nahoře v liště ukazuje zbývající kapacita baterie sluchátek:
Návod v češtině si můžete stáhnout tady: https://i00.eu/file/536/43-qcy-t1c-manual-cz.pdf
Kdybyste někdo potřeboval nějaké konkrétní info, klidně napište.
Já bych se chtěl zeptat, až je použiješ, na reálnou výdrž při nepřetržitém stereo poslechu hudby a reálný čas k dobití vybitých sluchátek. Měl sem přesně tyhle v hledáčku ale nakonec sem koupil nedávno Alfawise V6, tak bych to chtěl porovnat. Děkuji.
- Exp
Určitě dám vědět, chci to taky otestovat Jen je škoda, že nemám telefon s bluetooth 5, tam je výdrž údajně lepší než na čtverce, ale uvidíme.
Sem na tom stejně, v telefonu mám BT v. 4,2
Zdravím tyto sláchátka mám taky. Koupil jsem v pátek a jsem nadšený. Cena kvalita super. Také mám bluetooth 4 a bez problémů. Zvyklalo mě ke koupi toto vlákno. Díky
- Exp
Tak první měření. Plně nabitá sluchátka, doba hraní 3,35 h. Drum & Bass a Tropical House (hodně basů, nižší hlasitost). Bez dobíjení v pouzdře, sluchátka na jeden zátah. Většinou je mám v uších tak půl hodiny a dávám do pouzdra, kde se zase doplní šťáva, takže běžné používání naprosto v pohodě.
Děkuji za info, já do práce chtěl výdrž min. 4 hodiny mám 4,20 takže chybu s neudělal.
- Exp
Tak to máš parádní výdrž. Mě to naštěstí (při mém stylu používání) nijak neomezuje, ještě se mi nevybily (dřív je dám do pouzdra). Teď je hodně používám i na filmy a super - žádné zpoždění oproti obrazu. Párovaní s NUCem bez problémů, dokonce rychlejší než s mobilem.