Zase ste byly rychlejší a to nadruhou sákryš
Ne vážně, otevřeně se přiznám že se mi ten foun děsně ale opravdu ukrutně líbí, v tyrkysové no to uch píp vám
Měl jsem 520ku a už jsem to psal jinde, je to prostě low, celkem pomalý, obarzovka načítám až podezřele často, jinak pkynulý to ano ale i lagy jsem viděl, třeba po dkouhým serfování v vest IE na plochu, ta odklápěcí anim,ace se cukala ale pak zase telefon jel parádně dál, nebejt těch screenů s textem a tečkami, taky to mohli nějak u low zamaskovat, jenže je to čtvrt roku, vyšel GDR2 vyjde nebo už je GDR3 a další v budoucnu a něco se jistě zlepšilo stejně tak MS přidává věci které mohly být v základu už dávno.
Tenkrát pro mě bylo poslední kapkou když jsem se pokoušel přes inegrovaný FB clinet, postnout fotku holce z hořovic, nic, doinstalovaný FB, nic, stránka m.facebok nic, stejně tak plný web, to mě dožralo šíleným způsobem a milá 50 šla ke známému, dneska už tohle neplatí a ms to v systému "otevřel" takže soc. aplikace maj. přístup ke galerii.
Oproti 520ce je 820ka Xkrát rychlejší, kvalitněji zpracovaná (kryt u 520 vrzal po pár dnech a sklíško se matlalo až hrůza) a navíc té ceně se těžko odolává, nabízí se už i o tisíc dražší 920 ale to je na mě už velká a těžká kraksna, ofoták mi v mobilech navíc nikdy nešlo, téměř nefotím, takže asi takhle, závěr si vyvodtě sami...820 už dlouhu nebudou a ceny na czc,mironetu či alze jsou fakt na minimum, levněji už to nedají, leda z alzy zánovní (vrácené během 14dnů) nebo bazar a tak.
EDIT:
Tak vám nevím, prolezl jsem kde co ale v modré tedy té nejhezčí snad vůbec není, zase je ale až moc nápadná a černá je taaky dobrá...navíc suveréně nejlevnější mi stále poslední dobou tak o 400-700 vychází holešovický mironet.