Návod na downgrade, upgrade (např. z ICS na GB a zpět)
Re: Návod na downgrade, upgrade (např. z ICS na GB a zpět)
No, taky mně napadlo jestli jsem tam nehodil ten svůj, ale dle datumu tam mám ten stáhnutý a navíc nějaká změn nastala - změnily se ikony .
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Zkus to upravené IMEI nahrát ještě jednou. IMEI Backup by si měl 3x vyžádat root přístup (případně to potvrdit hned na začátku hromadně). Pak by měla vyskočit hláška o úspěšném dokončení. Pak udělej restart a zkus nahrát nový firmware znovu. Když by to nepomohlo, tak před instalací firmwaru zkus udělat tovární nastavení.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Při pročítání dalších diskusí sem narazil na bootloader, tak sem to zkusil a už to běží. Nevím jestli to v návodu taky bylo a já to přehlédl, ale hlavně že to jede a doufám že to dojede. Každopádně ten návod je super a dík za rady.
jup
Tak vše ok - dík za návod i rady.
jup
Naposledy upravil(a) Jup dne 9. 6. 2013 9:52, celkem upraveno 1 x.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Aha s downgradem nemám zkušenosti, ale někdy až si najdu čas, tak to taky vyzkouším, ať se něco přiučím.Exp píše:Puget: Ono právě to imei může zůstat na oko stejné, ale teprve až po nahrání nové verze firmwaru se ukáže nula nebo něco jiného. U mě to tak bylo taky a je to ok.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Jen doplním, že v případě tady toho návodu na neoficiální downgrade není potřeba nic s bootloaderem dělat. Proto to v návodu není.Jup píše:Při pročítání dalších diskusí sem narazil na bootloader, tak sem to zkusil a už to běží. Nevím jestli to v návodu taky bylo a já to přehlédl, ale hlavně že to jede a doufám že to dojede. Každopádně ten návod je super a dík za rady.
jup
Hlavně že se ti to ale povedlo a máš to hotové.
prosím mám problém s rootem nejde mi stáhnout soubor rootg300.exe můžete mi nekdo poslat jiný odkaz na to nebo bych dal email a poslali by jste tam ?
- Exp
vše už mám teď takový malý dotaz vím že pořád otravuji sorry ae chtěl jsem se zeptat když sem tam dal to IMEI tak mi to tam nahrálo ne jen imei ae i starý vzhled odemykání takový ten rozcestník ze 4 funkcema mě se líbil ten z GB jen odemknout nebo vypnout zvuk ae to je eště malý detail
když podržím na ploše tak tam mám na výběr: přidat zástupce, přidat widget,, přidat složku
před tím než sem tam dal imei tak tam byla 4 možnost právě nevím jak se přesně jmenovala ae dalo se tím krásně změnit vzhled toho androidu, i té spodní lišti že tam byli jen 3 možnosti menu a dvě volitelné uprostřed a takové modré to celé bylo prostě super ae zmizlo to. prosím help
když podržím na ploše tak tam mám na výběr: přidat zástupce, přidat widget,, přidat složku
před tím než sem tam dal imei tak tam byla 4 možnost právě nevím jak se přesně jmenovala ae dalo se tím krásně změnit vzhled toho androidu, i té spodní lišti že tam byli jen 3 možnosti menu a dvě volitelné uprostřed a takové modré to celé bylo prostě super ae zmizlo to. prosím help
- Exp
Při záloze imei se nezálohuje jen to samotné číslo, ale jsou tam i některé další věci. Tím žes to obnovil se vrátil telefon do původního stavu a objevily se s tím spojené úpravy. V GB je klasicky čtyřsměrné odemykání a všechno to co píšeš. Zpátky to dát asi nepůjde (musel bys zas vynulovat imei).
No to zamykání je drobnost. Hledal jsem a zjistil jsem že se ten motiv (vzhled o kterém píšu výše) který bych chtěl se nejspíš nazýval "až za oblohu (beyond the sky)" ae už se mi nepodařilo ho najít na stáhnutí. To jen k objasnění co jsem myslel a je to škoda že se ty věci s IMEI nedají nějak vytáhnout
eště takový dodatek když sem stáhnul aplikaci SystémApk Manager a když sem jí otevřel ak sem tam viděl "až za oblohu " tu aplikaci,motiv ae tam to nejde spustit a ani nic udělat a i když sem prošel celý mobil tak sem to nikde nenašel
a eště jeden dotaz stáhl jsem jiné motivy (theme) a taky nevím jak je tam dát tak vůbec nevím jak se mění motivy
eště takový dodatek když sem stáhnul aplikaci SystémApk Manager a když sem jí otevřel ak sem tam viděl "až za oblohu " tu aplikaci,motiv ae tam to nejde spustit a ani nic udělat a i když sem prošel celý mobil tak sem to nikde nenašel
a eště jeden dotaz stáhl jsem jiné motivy (theme) a taky nevím jak je tam dát tak vůbec nevím jak se mění motivy