Jak vyscreenovat obrazovku?
Jak vyscreenovat obrazovku?
Postup pro vytvoření screenu se liší podle verze systému:
Android 4.x
Podržte současně tlačítko hlasitosti dolů (vol -) a zapínací tlačítko (power) min. 2 vteřiny. Screeny se ukládají na paměťovou kartu do složky Pictures - Screenshots.
Android 2.x
Nainstalujte si do počítače ovládací software Huawei HiSuite. V telefonu zapněte režim ladění USB (menu - systémová nastavení - možnosti pro vývojáře - ladění USB). Spojte telefon s počítačem USB kabelem a spusťte HiSuite. Jakmile dojde ke spárování, můžete začít software používat. Vlevo ve sloupečku s nabídkou funkcí je tlačítko "Screenshot".
(EDIT: Zjednodušení a upřesnění návodu + doplněn postup pro android 2.x. EXP)
Android 4.x
Podržte současně tlačítko hlasitosti dolů (vol -) a zapínací tlačítko (power) min. 2 vteřiny. Screeny se ukládají na paměťovou kartu do složky Pictures - Screenshots.
Android 2.x
Nainstalujte si do počítače ovládací software Huawei HiSuite. V telefonu zapněte režim ladění USB (menu - systémová nastavení - možnosti pro vývojáře - ladění USB). Spojte telefon s počítačem USB kabelem a spusťte HiSuite. Jakmile dojde ke spárování, můžete začít software používat. Vlevo ve sloupečku s nabídkou funkcí je tlačítko "Screenshot".
(EDIT: Zjednodušení a upřesnění návodu + doplněn postup pro android 2.x. EXP)
Re: Jak vyscreenovat obrazovku?
A kampak se mi uloží ten screen?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
paměťovka/pictures/screenshots někdy se to ukládá do DCIM/screenshots
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
doporučiji podržet prst na té složce screenshot a dát Komprimovat a pak podržet prst na ploše dát Zástupce a tam zvolit tu složku screenshot a budete ji mít na ploše
- Puget
já všechny akce dělám z galerie takže teď jsem hledal poprvé kde to je
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Super, funguje to skvěle.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Můžete prosím někdo potvrdit, do které té složky se to teda ukládá? Doplním to kdyžtak do prvního příspěvku, ať je to tam přehledně na očích. Já mám teď v telefonu GB a tam tento postup nefunguje. Díky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Díky. Přidáno do návodu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Taky jsem napsal do 3. Příspěvku kam se to ukládá