Oficiální downgrade z ICS na GB - Vodafone
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Oficiální downgrade z ICS na GB
Pájo já teď bohužel musím pryč, ale vrátím se kolem 20 hodiny, tak jestli tady budeš tak se do toho pustíme. Pokud máš v telefonu nějaká data, která budeš chtít zachovat, zkopíruj si je zatím do počítače nebo můžeš udělat zálohu přímo aplikací v telefonu. Je to v návodu bod 3.3. Jestli nemáš naplno nabitou baterku, tak dej telefon na nabíječku, ať se během downgradu nevypne.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
ok tak jo,tak ve 20 hod jsem tu,tak nezapomen na mě prosím nebo mě šlehne už v tom tel mam ted takovej maglajs dííííííííík
-
tak jsem ty dvě složky vzala a zkopírovala jsem si je na mojí vyndavací micro sd kartu,a dál postoupila dle návodu,takže menu,nastavení,uložiště,aktualizace softweru,aktualizace sd karty a stale mi to píše to samé:-( píše to instalační balíček nenalezen,zkontrolujte soubory,přitom jsem dala nejdřív extrahovat do složky,a na plochu a ta druhá složka downgrade se extrahovala asi minutu a ukázalo mi to asi 477 MG as to vše jsem teprve vložila na tu micro sd,mám ji naformátovanou a jinak uplně prázdnou o další zálohy z tel ani nějak nestojím to si mohu nastahovat znovu a kontakty mám na simce,a obsah pamětovky fotky atd mám kopii v počítači
-
A nevíte jestli je k sehnání nejaký legální upgrade na ICS v češtině pro g300, který není od vodafonu?
- Exp
Ahoj. Tak už jsem tu. Dobře, takže záloha není potřeba, což je fajn, aspoň to bude rychlejší. Problém teď máš v tom, žes nakopírovala na kartu obě složky. Zase je vymaž. Pak si otevři v počítači složku Middle Package for Vodafone (z toho downgrade balíčku) a z této složky nakopíruj na kartu pouze složku dload. Pokud budeš kopírovat přes kabel, tak ho po nakopírování odpoj a pak už menu - nastavení - úložiště - aktualizace softwaru - aktualizace sd karty. Jakmile to potvrdíš, telefon se přepne do aktualizačního módu. Počkej až se to dokončí (bude to trvat pár vteřin), telefon se automaticky restartuje a naběhne ti zase ICS. Jakmile to budeš mít hotové, dej vědět a uděláme další krok.
-
tak už se mi restartuje:-)
- Exp
Super. Až se telefon zapne, tak si zase otevři kartu a úplně vymaž tu složku dload. Otevři si v počítači složku U8815V100R001C02B895 (z downgrade balíčku) a zase nakopíruj dload z této složky na kartu. A stejný postup. Menu - nastavení - úložiště - aktualizace softwaru - aktualizace sd karty. Tato aktualizace už bude nějakou dobu trvat (tady už se bude nahrávat GB). Jakmile se to dokončí, bude další automatický restart a mělo by být hotovo.
-
tak tede mám chvilku než se mi to nakopíruje,snad to půjde,ještě jeden dotázek jen tak mimochodem,prý už existuje aktualizace na GB nějaká 899 která odstranuje to pozvolné vzrůstání vyzánění víš o tom něco prosím? to asi není ofiko vid? jelikož mě příjde fakt tiché to vzrůstání,jediná vada GB
- Exp
Ano, už jsem o tom slyšel, ale je to zatím oficiálně jen pro Čínu. Obsahuje nějaké čínské aplikace navíc. Otázka je, jestli dorazí i k nám a vydají to jako OTA aktualizaci. Vyzvánění je tam údajně opraveno a mělo by být hlasitější než v B895. Jakmile se dozvím něco víc, tak určitě dám vědět.
-
tak to by bylo super )) protože tím pádem bych už snad nikdy ani neaktualizovALA,PROTOŽE víc se mi líbí GB než ICS a je mnohem rychlejší,jedině že by přišli s něčím ůžasným a zároven malým aby to nežralo jak ICS,do té doby se budu muset smířit s vyzváněním tišším,co nadělám........tak už je po restartech a už mě to navádí tak jako když jsem ho vyndala z krabice,takže to asi bude vpořádku )))) takže děkujuuuuuuu a moooooooc i za přítele ted zamachruju jak už to umím joooo a ještě něco,ten dload ten druhý krok mám taky ted smazat z pamětovky nebo nechat?????? fíglík na tu hlasitost vyzvánění asi nemáš vid?