Jak nahrát CWM
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Jak udělat CWM
takto se tam dávají ROM a další blbosti jako např. bravia engine atd...
zatím nemáš CWM tím pádem si tam ROM dát nemůžeš...
zatím nemáš CWM tím pádem si tam ROM dát nemůžeš...
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
ted jsem ztoho uplně zmatený mám tam znova B952 GV a na něm nic neni aplikace atd
Takže ted tam mám dát znova to CMW podle tadytoho návody co je tady a nebo v tom caynogenmod JB ??
Takže ted tam mám dát znova to CMW podle tadytoho návody co je tady a nebo v tom caynogenmod JB ??
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Tak se do toho asi taky pustím. Snad to klapne, na tabu mám pár flashů za sebou. A G300 tudíž taky budu ládovat ROMkama .
Jen jsem se chtěl zeptat Puget, jaká ROM podle tebe fachčí nejlpynulejc a je nejfunkčnější, prostě něco svižnýho, kde budu mít dost hram třeba i na ty hry etc, nějaký ics raději. Myslel jsem, že to MeijaICS bude fajn, ale ty to stejnak střídáš jak boty .
Jen jsem se chtěl zeptat Puget, jaká ROM podle tebe fachčí nejlpynulejc a je nejfunkčnější, prostě něco svižnýho, kde budu mít dost hram třeba i na ty hry etc, nějaký ics raději. Myslel jsem, že to MeijaICS bude fajn, ale ty to stejnak střídáš jak boty .
- Puget
ne. nejspíše by to nic nevyřešilo jelikož nemáš CWM.
aplikace tam žádné nemáš kvůli tomu, že jsi dal tovární nastavení.
zkus znova ten návod.
Moroes: jsem rád, že mi tu chce někdo pomoct. Popravdě už si nejsem jistý jestli tento návod funguje kdyby někdo už ho dělal a fungoval mu tak by bylo fajn kdyby napsal mám sto chutí ho smazat nebo hodit na smetiště
MeijaICS je celkem dobrá na hry je všeobecně uznávaný GB ale jelikož chceš ICS tak je prý nejvýkonnější INFUSION mě tam ale chyběli nějaké aplikace a složky... nevím čím to může být
boty nestřídám tak často za rok vystřídám jenom 2 páry max.3 zimní a letní
aplikace tam žádné nemáš kvůli tomu, že jsi dal tovární nastavení.
zkus znova ten návod.
Moroes: jsem rád, že mi tu chce někdo pomoct. Popravdě už si nejsem jistý jestli tento návod funguje kdyby někdo už ho dělal a fungoval mu tak by bylo fajn kdyby napsal mám sto chutí ho smazat nebo hodit na smetiště
MeijaICS je celkem dobrá na hry je všeobecně uznávaný GB ale jelikož chceš ICS tak je prý nejvýkonnější INFUSION mě tam ale chyběli nějaké aplikace a složky... nevím čím to může být
boty nestřídám tak často za rok vystřídám jenom 2 páry max.3 zimní a letní
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
a mám to udělat znova podle kterého návodu?
podle [ROM] CyanogenMod 10 R6 [JB] nebo Jak udělat CWM ??
podle [ROM] CyanogenMod 10 R6 [JB] nebo Jak udělat CWM ??
- Puget
Jak udělat CWM
-
dobře alůe předtim mi to přece psalo,že mi to tel. restartuje tak sem myslel,že to mam dobře a až to budu mít tak pak co?
- Puget
pak přejdeme k návodu na Jelly Bean
zkusím najít jiné návody jak na to CWM
zkusím najít jiné návody jak na to CWM
-
prosimtě tak mi to nejdi já už jsem tak vyštavenej a kde pak mám najít ten mounts and storage ?
A jak mám nainstalovat to CWM z [ROM] CyanogenMod 10 R6 [JB] ?
děkuji
A jak mám nainstalovat to CWM z [ROM] CyanogenMod 10 R6 [JB] ?
děkuji
- Puget
uživatel Hansnosta tu před nějakým tím měsícem postnultohle zkus to ... ještě někdo tu postnul něco na androidfóru ale nemůžu to nikde najít :/