Ahoj díky za nápad,ale toto napdlo i mě už před tím když jsem měla ještě GB,stáhla jsem si program mp3gain,a ano funguje to na zvýšení hlasitosti na vyzvánění,jenže když jsem si pak tu samou skladbu přehrála v přehrávači,tak to bylo neposlouchatelný,bohužel bylo to přeexponovaný,chchlalo to ,děs,ale možná že ty máš lepší prográmekDDR píše:Já jsem si zesílil mp3ku v programu Goldenwave a bez problémů to slyším. Když tak napiš SZ a já ti nějaké mp3ky můžu nastavit na větší hlasitost.
B937 (Vodafone) - Android 4.0.3 (ICS) - zkušenosti
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Android 4.0.3 (ICS) - zkušenosti
-
a ještě něco zkoušela jsem ten program ted,ale nevím jak ho použít? je mi jasné že si vložím skladbu nebo skladby které chci změnit,ale jak změním tu hlasitost,když mi to od začátku ukazuje 100%??? díky
Nastav to tak na 115% - 125%
Huawei Ascend Y300-0100 ROM 0100V100R001C00B199
-
aha,díky,mě se to nechtělo hnout víc jak na 100% možná jsem něco mačkala špatně,zkusím ještě znovu zítra,ted jsem bohužel v robotě tak jen doufám že to též nebude tak chrčet jako v tom mp3 gain
-
Já jsem dal ICS druhou šanci... A po vypnutí přebytečných apps (facebook,gplus,gtalk...) + odstranění widgetů z plochy a změny orig. launcheru na Holo launchet plus hd. Mám stabilně 150 mb ram volné... A s ICS jsem zpokojený... Co se ztráty nastavení vyzvánění a výstrah po odpojení od PC týče. Je to problém obou verzí Androidu. Snad to Huawei zdokonalí v nějakém z dalších updatů
Problem ztraty nastaveni vyzvaneni bude v tom, ze v rezimu mass storage se v pocitaci zobrazi nejen SD karta, ale i interni uloziste. Tim se znepristupni mobilu, ten nenajde soubory s vyzvanenim a tak obnovi asi puvodni nastaveni. Netusim, jestli stejne dopadnou i jine mobily s androidem (zpristupni i interni pamet?). Pokud se zmeni rezim pripojeni, tak by se nastaveni nemuselo ztracet...ale nekdy je UMS potreba.
-
Ja už měl HTC wildfire S a SG mini a ani jeden to nedělal... Dalším a jediným zbývajícím problémem je občasná po resartu ztráta nastavení výchozího uložiště... Snad to next update vyřeší...
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem byl s ICS na Ascendu spokojený, pravděpodobně si ho tam po návratu ze servisu znovu nahraji.
Jako úplně první výhodu, které jsem si všiml jsou menší kruhy při odemykání gestem, takže člověk více vidí tapetu. Hodiny sice jsou trošku menší (nebo užší font) ale není to něco, co by mi vadilo.
Dále se mi líbí na ICS zamknutí telefonu po určité době (hned po stisku tlačítka na zamknutí se mobil nezamkne, pouze zhasne displej a po třeba půl minutě se začne objevovat gesto).
Přijde mi, že fotky jsou z ICS lepší, i videa.
Abych to jenom nechválil tak ICS žere víc RAM, dokonce mi vypínal Skype a Steam, které jsem měl na GB spuštěné neustále. Pak se trochu trhá Opera Mini.
Jako úplně první výhodu, které jsem si všiml jsou menší kruhy při odemykání gestem, takže člověk více vidí tapetu. Hodiny sice jsou trošku menší (nebo užší font) ale není to něco, co by mi vadilo.
Dále se mi líbí na ICS zamknutí telefonu po určité době (hned po stisku tlačítka na zamknutí se mobil nezamkne, pouze zhasne displej a po třeba půl minutě se začne objevovat gesto).
Přijde mi, že fotky jsou z ICS lepší, i videa.
Abych to jenom nechválil tak ICS žere víc RAM, dokonce mi vypínal Skype a Steam, které jsem měl na GB spuštěné neustále. Pak se trochu trhá Opera Mini.
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Mně se zdá, že mi ICS zrychlil telefon - foťák mnohem lepší a lepší výdrž baterie
JB 4.2.1
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mě na tom nejvíc vadilo, že při restartu nebo změně motivu mizely z plochy widgety na rychlé vytáčení a sms. Tohle používám dost často a v GB je to bez problémů. A pak pomalé reakce a dlouhá prodleva při otáčení obrazu při psaní sms, v prohlížeči apod. I když to jsou "maličkosti", tak to dokáže dost otrávit. Já jen čekám jestli to nějak odladí a vydají další aktualizaci.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)