B948 (Singapur) - nový firmware, zkušenosti
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: B948 - nový firmware, zkušenosti
A je možná aktualizácia z verzie B935? Som slovák takže asi preto je taká.. Je z voľného predaja. Môj ICS ma už naozaj štve a chcem nejakú odľahčenú verziu pretože veľmi dlho trvá pretáčanie, zasekáva sa a celkovo je veľmi vyťažený.. Chcem buď vyladenú ICS alebo GB. A GB nemôžem pretože nie je oficiálny upgrade a stratiť záruku nechcem a ICS chcem vyvážené.. Takto mám voľné ram niekedy pod 20 MB a maximum 80 MB pri normálnom používaní. Neviem čo mám robiť.
No ja som tam aktuálne nahral CyanogenMod9...zajtra potestujem...
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
No cvičně jsem si zkusil udělat online aktualizaci a zjišťování verzí trvalo nějak dlouho. Začal jsem získávat naději, že bude oficiální upgrade, ale pak zase nic
JB 4.2.1
- slonzok
- Zařízení: Huawei Ascend G300
Zdravím.Moc tomu nerozumím,ale kdybych si B948 nahrál,tak asi ztratím záruku.Poraďte.Dík.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
B935 je nový oficiální firmware pro telefony z volného prodeje, je dostupný i u nás. Bohužel oficiální downgrade na GB z něj zatím nejde a aktualizace z B935 na B948 pravděpodobně nepůjde. Třeba z té vodafoňácké B937 to nejde. V popisu je uvedený upgrade jen z verzí B894 nebo B891. A jde to navíc i z B895 (vodafone gb). Jedině to vyzkoušet, ale je to na vlastní nebezpečí.Termoxin píše:A je možná aktualizácia z verzie B935? Som slovák takže asi preto je taká.. Je z voľného predaja. Môj ICS ma už naozaj štve a chcem nejakú odľahčenú verziu pretože veľmi dlho trvá pretáčanie, zasekáva sa a celkovo je veľmi vyťažený.. Chcem buď vyladenú ICS alebo GB. A GB nemôžem pretože nie je oficiálny upgrade a stratiť záruku nechcem a ICS chcem vyvážené.. Takto mám voľné ram niekedy pod 20 MB a maximum 80 MB pri normálnom používaní. Neviem čo mám robiť.
Těžko říct, ale myslím si, že by to neměl být problém. Firmware je ke stažení přímo od výrobce telefonu a aktualizace je oficiálně možná z verze B894 (která se prodává i u nás). Háček je ale v tom, že není podle popisu určený pro náš trh, což by mohl být problém. Otázka ale je, jestli by to někdo zkoumal.slonzok píše:Zdravím.Moc tomu nerozumím,ale kdybych si B948 nahrál,tak asi ztratím záruku.Poraďte.Dík.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- slonzok
Hmm,tak to asi riskovat nebudu.
-
- Neregistrovaný uživatel
Prosimvas kde jste vzal ze neni oficialni downgrade? http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDY4ODE=
ale z toho nového B948...né z českého ICS
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tohle sice je oficiální downgrade, ale jen pro telefony koupené u vodafonu a je možný jen z verzí B936 nebo B937 (obě vydané vodafonem). Máme tady na to celé téma:Tad píše:Prosimvas kde jste vzal ze neni oficialni downgrade? http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDY4ODE=
viewtopic.php?f=4&t=10
Z verze B948 (která je určená hlavně pro telefony z volného prodeje a o které je toto vlákno) bohužel tento oficiální downgrade udělat nejde.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Firmware: 2.3.6 B895
B948 je sice origo Huawei ale určená pro Singapur.Každopádně ji mám nainstalovanou a šlape jak švýcary.žádnej zásek nebo čekání.Je nádherně odladěná.