Přidej se

B948 (Singapur) - nový firmware, zkušenosti

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
Termoxin
Neregistrovaný uživatel

Re: B948 - nový firmware, zkušenosti

Příspěvek od Termoxin »

A je možná aktualizácia z verzie B935? Som slovák takže asi preto je taká.. Je z voľného predaja. Môj ICS ma už naozaj štve a chcem nejakú odľahčenú verziu pretože veľmi dlho trvá pretáčanie, zasekáva sa a celkovo je veľmi vyťažený.. Chcem buď vyladenú ICS alebo GB. A GB nemôžem pretože nie je oficiálny upgrade a stratiť záruku nechcem a ICS chcem vyvážené.. Takto mám voľné ram niekedy pod 20 MB a maximum 80 MB pri normálnom používaní. Neviem čo mám robiť.

rasto75
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: B952

Příspěvek od rasto75 »

No ja som tam aktuálne nahral CyanogenMod9...zajtra potestujem...

scarabeus
Zařízení: Huawei Ascend G700
Firmware: G700-U20
Operátor: Vodafone

Příspěvek od scarabeus »

No cvičně jsem si zkusil udělat online aktualizaci a zjišťování verzí trvalo nějak dlouho. Začal jsem získávat naději, že bude oficiální upgrade, ale pak zase nic :)
JB 4.2.1

slonzok

Příspěvek od slonzok »

Zdravím.Moc tomu nerozumím,ale kdybych si B948 nahrál,tak asi ztratím záruku.Poraďte.Dík.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Termoxin píše:A je možná aktualizácia z verzie B935? Som slovák takže asi preto je taká.. Je z voľného predaja. Môj ICS ma už naozaj štve a chcem nejakú odľahčenú verziu pretože veľmi dlho trvá pretáčanie, zasekáva sa a celkovo je veľmi vyťažený.. Chcem buď vyladenú ICS alebo GB. A GB nemôžem pretože nie je oficiálny upgrade a stratiť záruku nechcem a ICS chcem vyvážené.. Takto mám voľné ram niekedy pod 20 MB a maximum 80 MB pri normálnom používaní. Neviem čo mám robiť.
B935 je nový oficiální firmware pro telefony z volného prodeje, je dostupný i u nás. Bohužel oficiální downgrade na GB z něj zatím nejde a aktualizace z B935 na B948 pravděpodobně nepůjde. Třeba z té vodafoňácké B937 to nejde. V popisu je uvedený upgrade jen z verzí B894 nebo B891. A jde to navíc i z B895 (vodafone gb). Jedině to vyzkoušet, ale je to na vlastní nebezpečí. :)
slonzok píše:Zdravím.Moc tomu nerozumím,ale kdybych si B948 nahrál,tak asi ztratím záruku.Poraďte.Dík.
Těžko říct, ale myslím si, že by to neměl být problém. Firmware je ke stažení přímo od výrobce telefonu a aktualizace je oficiálně možná z verze B894 (která se prodává i u nás). Háček je ale v tom, že není podle popisu určený pro náš trh, což by mohl být problém. Otázka ale je, jestli by to někdo zkoumal.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

slonzok

Příspěvek od slonzok »

Hmm,tak to asi riskovat nebudu.

Tad
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Tad »

Prosimvas kde jste vzal ze neni oficialni downgrade? http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDY4ODE=

jirkas
Firmware: ICS

Příspěvek od jirkas »

ale z toho nového B948...né z českého ICS :)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Tad píše:Prosimvas kde jste vzal ze neni oficialni downgrade? http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDY4ODE=
Tohle sice je oficiální downgrade, ale jen pro telefony koupené u vodafonu a je možný jen z verzí B936 nebo B937 (obě vydané vodafonem). Máme tady na to celé téma:

viewtopic.php?f=4&t=10

Z verze B948 (která je určená hlavně pro telefony z volného prodeje a o které je toto vlákno) bohužel tento oficiální downgrade udělat nejde. ;)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

nesty73
Firmware: 2.3.6 B895

Příspěvek od nesty73 »

B948 je sice origo Huawei ale určená pro Singapur.Každopádně ji mám nainstalovanou a šlape jak švýcary.žádnej zásek nebo čekání.Je nádherně odladěná.

Odpovědět