CYANOGENMOD 10.2 [ANDROID 4.3 JB] 6.9.2013
- saterkoko
- Zařízení: huawei ascend g300
- Firmware: CM 10.2
- Operátor: orange
Re: CYANOGENMOD 10.2 [ANDROID 4.3 JB] 23.8.2013
Kolko si mal percent batérie kaď si ho posledný krát videl zapnutý? Niesom si moc istý, že by bricknutie telefónu spôsobovala romka keďže ti v telefóne chvýlku šlapala. Ja si skôr myslím, že bude problém v hardwere. Každopádne, držím palce, pri reklamácí. Potom daj vedieť ako to dopadlo.
Re: CYANOGENMOD 10.2
To ti fakt drží baterka 5 dní a to máš 46% ?? Mě vydrží sotva dva dny a to nic skoro nedělám.saterkoko píše:Mne baterka funguje úplne bezchybne . (pozri screen)
- saterkoko
Áno vydrží a môj osobný rekord bol zatial 7 dní a ešte mi ostalo 27% (potom som ho nabil)
Ak chceš aby ti dlho vydržala baterka tak si zruš automatický jas. Sice sa to nezdá, ale strašne to žere baterku. V oznamovacej oblasti si vieš nastaviť prepínač na jas displeja. Ja to robím takto: keď som doma tak mám jas nastavený na 25% keď idem von tak si nastavím 50% a keď je vonku slnečno tak si ho dám na 100%
Ak chceš aby ti dlho vydržala baterka tak si zruš automatický jas. Sice sa to nezdá, ale strašne to žere baterku. V oznamovacej oblasti si vieš nastaviť prepínač na jas displeja. Ja to robím takto: keď som doma tak mám jas nastavený na 25% keď idem von tak si nastavím 50% a keď je vonku slnečno tak si ho dám na 100%
Hned to prubnu Telefon jsem nabil a budu testovat i když až zas takové úspoře moc nevěřím ale kdo nezkusí ....
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Mohl bys hodit odkaz na ofiko fórum kde jsi ho našel? Na Modacu jsem nic neviděl, takže nejspíše nebude od Dazze?
OT: To máš telefon na atomový pohon ne? 5 dní? To ten mobil nabuju minimálně 4x. A to ho moc nepřetěžuji.
Btw, long time no see! Hello every1.
OT: To máš telefon na atomový pohon ne? 5 dní? To ten mobil nabuju minimálně 4x. A to ho moc nepřetěžuji.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Tak zaloz tema s touto ROM na modaco, mozno sa toho nejaky sikovny kuchar chyti, nech sa to trochu pohne
- saterkoko
Nie nemám obyčajnú 1500 mAh batériu ofiko odkaz ani dá sa povedať nieje. Jediné dve diskuzie sú tieto:Puget píše:Mohl bys hodit odkaz na ofiko fórum kde jsi ho našel? Na Modacu jsem nic neviděl, takže nejspíše nebude od Dazze?
http://forum.androidsrbija.com/viewtopi ... 258&t=4609
http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=46233&p=641133 to je tak zatiaľ asi všetko
- saterkoko
Ja by som ho rád založil ibaže neviem úplne dobre po anglicky. Samozrejme, že niečo viem, ale nieje to tak plynulé :/rado píše:Tak zaloz tema s touto ROM na modaco, mozno sa toho nejaky sikovny kuchar chyti, nech sa to trochu pohne
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem origo vlákno odkud jsi čerpal.
Bohužel srbštinu neovládám.
Bohužel srbštinu neovládám.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Wipe baterry stats sem nedelal, zkusim uvidimsaterkoko píše:
Mne baterka funguje úplne bezchybne . (pozri screen)
A si si istý, že si urobil wipe battery stats? Ak si wipe urobil tak možno je naozaj chyba v romke. Keď bude k dispozící update tak ti dám vedieť