Přidej se

[ROM]Gingerbread

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
Termoxin
Zařízení: Huawei Ascend G630
Operátor: O2

[ROM]Gingerbread

Příspěvek od Termoxin »

Zdravím,
predom sa veľmi ospravedlňujem ak podobné téma už na tomto fóre je, avšak som ho nedokázal nájsť. Prosím Vás je nejaká Custom ROM pre G300 s verziou 2.3.6? Mám 4.0 avšak niektoré animácie sú naozaj zasekané. Aktuálne mám Infusion a nie som si istý či chcem stále mať ICS. Chcem vyskúšať Gingerbread. Mohli by ste mi niečo odporučiť prosím?

Ďakujem veĺmi pekne.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: [ROM]Gingerbread

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Já s těmi custom romkami nemám moc zkušeností, ale oblíbená je třeba B895 Slim (od stejného autora jako B952 Slim).

Odkaz: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=556828

A nebo si náhrát oficiální B895 z balíku pro downgrade.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

viewtopic.php?f=15&t=370
tady je CM7 a můžeš rovnou nahrát na svůj BASEBAND bez nutnosti downgradu na vyzkoušení je to fajn :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Termoxin
Zařízení: Huawei Ascend G630
Operátor: O2

Příspěvek od Termoxin »

Ďakujem. Hneď by som šiel do offiku ale je to len pre Vodafone nie? Alebo sa to dá nahodiť aj na môj fón? :)

Puget

Příspěvek od Puget »

Můžeš si ho tam klidně dat taky.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Jo fungovat ti bude i ta oficiální B895. Je sice pro Vodafone, ale těch úprav od operátora tam je jen minimálně.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Lucas
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lucas »

Má někdo odzkoušeno přechod na BG pomocí oficiálního downgrade a nemyslím pro Vodafone. Mám B952 oficial, ale chtěl bych přejít na GB, protože se telefon opravdu hodně seká.

Puget

Příspěvek od Puget »

Ofiko downgrade jiný než pro Vodafone není.

Bohula
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: Android 2.3.6 B895

Příspěvek od Bohula »

Dobry den,prosim vas nevite nekdo kde bych mohl stahnout Cisty Funkcni Android 2.3.6 B895?Do meho Huawei G300?Mam nainstalovany B952 Slim 12 nebo jak to je a je to otresne.proste chci normalni klidne stary funkcni Android.Diky

Puget

Příspěvek od Puget »

Já teď jedu na v12 a přijde mi super, zatím. :) zkus atomic mod od tillaze hodne lidem jede dobře, ME tam ale asi něco vadilo takže jsem ji sem nedal.

Odpovědět