Buď ti to zobrazuje špatně, nebo si to jen vnitřně špatně počítá, nebo ty aplikace potřebují místa (pochopitelně) mnohem víc než zabírají stažené .apk
Nevím, pokud by tě to netrápilo, tovární nastavení by ti mohlo problém vyřešit, ale je to drastický řešení. Jestli máš telefon ale plnej aplikací, tak by to mohlo "skrytě" nemít dost místa.
úložiště
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: úložiště
Mě to tu hlášku dneska vyhodilo taky, musel jsem přesunout polovinu aplikací na SD kartu, přestože výchozí úložiště se stále hlásí jako SD karta instaluje se mi to do interní.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Zdravím prosím o radu, dnes jsem se registrovala, protože jsem našla vaše forum, včera mi přišel mobil Huawei Y300, z kterého jsme doma mimo... nějak si s ním nerozumíme co se týká instalace a spuštění google play a doplňků, vlastně ani hra stažená na něm nechce jet, popsala jsem to v novém příspěvku. Nemůžeme přijít na to, kde je zásadní chyba. Doma už máme Lenovo A660 (dva) a ty jsou v pohodě, nebyl nikdy problém. Je pravda, že je objednaný přímo z Číny. Díky moc...
to spea: já mám od začátku taky nastavené výchozí úložiště sd kartu a stejně se mi to cpe do vnitřní paměti. Měl jsem podobný problém, kdy pod 100 MB mi to začalo vyhazovat upozornění, že mobil by nemusel správně fungovat, že mám uvolnit místo. Tak jsem se podíval do nastavení a i když jsem tam měl nastavenou sd kartu hromada byla nainstalovaná stejně ve vnitřní paměti. Takže jsem jel aplikaci po aplikace kontroloval, kde je umístěna a případně jsem dal "Přesunout na sd kartu" . Zkus to třeba ti to pomůže
Diky za rady. Po presunuti nekolika objemnejsich app z founu na SD jiz vse instaluje/aktualizuje jak ma.