Přidej se

pouzdro/kryt

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
sedli
Zařízení: Ascend Y300
Operátor: mobil.cz

Re: pouzdro/kryt

Příspěvek od sedli »

AA33 : Tak já ho mám už dva týdny, dírku na diodu jsem si udělal děrovačkou a nejde poznat, že jsem ji dodělával - ideálka. Jinak sluchátka nepoužívám, tak to mě nějak nevadí...
Jinak spokojenost...používám mobil v práci u mašiny kolikrát se zamaštěnýma rukama, po směně jen kryt umeju pod mýdlem a je čistý...mobil se v něm ani nehne. Tu přiloženou fólii jsem nelepil.
Live to Ride, Ride to Live...

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

AA33 nebo Sedli:

Také chci toto pouzdro když jsem si ho šel obědnat tak mi to nešlo rodiče mají nějakou špatnou kreditní kartu! :( Nemohly by jste mi ho tam prosím koupit vy a pak mi ho prodat prosím? :)

AA33
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od AA33 »

: michalkalensky
Nevím, jak kolega, ale za sebe bych Ti doporučil se spíše poptat po kamarádech, sestrách, bratrancích, prostě oslovit někoho, kdo bydlí blízko tebe a má zkušenost (a vhodnou kartu) s nakupováním na netu. Jen poštovné po republice k tobě by stálo pomalu tolik peněz jako pouzdro samotné. Navíc z toho Hongkongu to jde cca 3 týdny až měsíc. Zaplatit to a pak čekat, jestli to dojde, pak ti to přeposílat...Samozřejmě, že by šlo, abys poslal nám peníze dopředu a někdo z nás by to objednal s dodáním na tvou adresu. Ale chtělo by se ti ? :oops: Navíc, kdyby náhodou ti to nepřišlo, nerad bych byl zde popotahován jako nějaký podvodník, zloděj, kvůli cca 150,- Kč. Takže radím, ptát se okolo sebe. ;)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

nevadí už jsem to včera obejdnal já jsem totiž udělal chybu nebyly jsme zaregistrováni na PayPal tak proto to nešlo zaplatit :)
Poslaly email,že to má přijít 3.9-15.9 2013 :) Tak uvidíme! :D

AA33
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od AA33 »

Tak gratulace !

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Tak dnes skoro po měsíci mi už konečřně dorazily toto pouzdro z Hong Kongu :)
http://viewitem.eim.ebay.cz/MF-TPU-Soft ... 05625/item

Tak první dojmy úžasné :) Je to hezký modrý kryt a skvěle padne na telefon :) Jak tu psal uživatel AA33 stím,že má problém se zasunutím jacku přes pouzdro tak já to mám teda dobré a mám ten otvor na sluchátka dobrý :) A dnes večer budu dělat dirku pro diodu ;)

A co mě nejvíce naštvalo? Naštvalo mě to,že ktomu dodávají fólii ale je úplně nepoužitelná dal jsem si jí na displej,hned se objevily bublinky a tak jsem ty bublinky stahoval tím plastovým škrabátkem co ktomu je dodávané a úplně na ..... ! :( Celá fólie se mi tím plastovým škrabátkem poškrábala a tu fólii mužu hned vyhodit!! :x :roll:

Pouzdro určitě mužu doporučit i ostatním! Ale fólii si určitě doporučuji koupit jinou ;)

PepaStepa
Zařízení: Huawei G300

Příspěvek od PepaStepa »

Ahoj. Ještě než tu fólii zahodíš, tak jen mrkni jestli na ní nemáš ještě další ochrannou fólii. Já tak chodil asi týden než jsem na to přišel :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

a ty jsis koupil taky toto pouzdro?

No já právě nevím nejdřív jsem ani nevěděl kterou mám lepit ale nalepil jsem tu prostědní :) Měl jsem jako 3 vrsty :D
První vrstva byla slabší a nelepila,druhá vrstva byla silnější a lepila(tu jsem nalepil) a třetí byla jako první takže? :D

TeeJay
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od TeeJay »

Tak to jsi nalepil tu správnou :) každopádně bublinky doporučuju vymačkávat holejma rukama, folii maximálně umatláš a to pak vyleštíš.

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

HTak folii jsem zatim nelepil a ani se na to nechystam.Normalne telefon pouzivam, obcasvprelestim hadrikem ci trickem a skrabance, sklo asi tvrzene bude, na gsm arena a jinde, je to ve spec. uvedeno.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Odpovědět