Přidej se

Mizení alb v galerii

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
PikoBella
Zařízení: Huawei Y300
Operátor: O2

Mizení alb v galerii

Příspěvek od PikoBella »

Zdravím, mám problém. Mizíjou mi alba v galerii. Ani po resetu či vyjmutí SDčka se nenačtou. Zobrazí se po neurčité době náhodně. Paměťovku mi mobil načte. Ještě se mi stává že se mi přehážou ikony nebo ještě hůř, nechcou spustit aplikace (je tam místo nich logo android, po spuštění se zobrazí, že aplikace není nainstalovaná). Tohle většinou vyřeší tak 1-3 resety. Dík za rady.
Nickname: PikoBella

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Re: Mizení alb v galerii

Příspěvek od Pavel »

Taky mi nešly spustit aplikace(bylo místo nich to logo android) a hlásilo to "aktivita nenalezena". Udělalo mi to myslím, když jsem měl vytaženou SD kartu a pak jsem ji vrátil. Musel jsem instalovat všechny aplikace znovu. Ještě je lepší tu kartu naformátovat. I teď se mě tam, po zapnutí mobilu, u některých aplikací objeví logo android, ale do minuty se to spraví a aplikace jdou spustit. Čím to je netuším. Možná jen než se to načte.
Zkus třeba tovární nastavení a formát karty, ale přijdeš o všechna data, takže je lepší si je zálohovat.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

PikoBella
Zařízení: Huawei Y300
Operátor: O2

Příspěvek od PikoBella »

Díky za rady, ale tovární nastavení se mi moc nechce dělat, kvůli save-ům z her. Vím, že to jde zálohovat, ale i tak těm zálohám nějak moc nevěřím, naposledy co jsem je dělal na své staré Xperii X8, se mi některý data nezachovaly. Navíc na tom mobilu musel být root k zálohování. Takže má otázka je ještě taková, potřebuji na Y300 root k záloze nebo android 4.1 už to vyřešil bez rootu, popřípadě jakej program by si mi doporučil? ...
... a dál k mému problému s galerií, nějaké řešení jsem našel zde:
viewtopic.php?f=17&t=1300
je dost možné, že je to pouze USB kabelem (používám kabel od Sony) nebo paměťovkou (Verbatimka, 16GB třídy 10). Ale i tak si nemyslím, že to je tím. Podle mě je spíš chyba v tom softwaru toho mobilu. Jinak alba se mi vrátili do pořádku po cca 15 hodinách - po několika restartech nic, prostě z ničeho nic se to obnovilo.
Nickname: PikoBella

Ascend Y300
Zařízení: Huawei Ascend G630

Příspěvek od Ascend Y300 »

Ahoj, mě to dělá také pouze po propojení s PC jinak ne i když kartu v mobilu odpojím a připojím.
Galerie se sama načte ale nikdy to trvá déle takže je to obtěžující.
Takže výměna sd karty si myslím že nepomůže a souhlasím s názorem že to dělá soft telefonu.
Jinak u mě B199.

Odpovědět