nefunguje foťák
nefunguje foťák
Ahojte vedel by mi niekto pomôcť s týmto problémom,nefunguje mi razu foťák a tak isto keď zapnem svetlo hodím mi tam nejaké nezmyselné nastavenie jasu,mám root a B199,nepomáha reštart ani nič
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: nefunguje foťák
Ahoj. Používáš na focení originál aplikaci? Nepřidávals do telefonu v poslední době nějaký nový program, který by to mohl blokovat? Pak jedině udělat tovární nastavení (před tím zálohuj, telefon bude jak vybalený z krabičky), případně přeinstalaci firmwaru. Pokud by nic z toho nepomohlo, tak reklamace (hardwarová závada).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Najed do system, otevři složku app a vymaz soubor "Gallery2.apk" (u 199 je možná jen "Gallery.apk"). A pak nainstaluj tenhle soubor(je to huawei camera).restart a melo by to fachcit .
https://mega.co.nz/#!D5hlnIgQ!Yl_wKUtfB ... sEELFepJno
https://mega.co.nz/#!D5hlnIgQ!Yl_wKUtfB ... sEELFepJno
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: 4.1.1
- Operátor: 02
Mam stejny problem. Preinstalaci firmwaru uz jsem zkousel, vzdy hlasilo Update failed..prestalo mi to jit az po rootu.
To Myg: take nefunguje.
To Myg: take nefunguje.
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
A jak si aktualizaci instaloval? Pomocí trojhmatu ( power vol + vol - .. Nebo naopak?) to musi pomoct protože Stock romky obsahují celý systém včetně ovladačů proto mají 1 GB
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: 4.1.1
- Operátor: 02
Instaloval jsem pomoci Aktualizace softwaru, kdy jsem dal akorat instalaci z karty, ale pak i pres trojhmat..zkusil jsem 3 verze b199, ale ani jedna nesla.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Trojhmat a spuštění instalace firmwaru z menu je to stejné. Trojhmat je určený hlavně pro případy, kdy nenaběhne systém. Jinak je jedno, jaký způsob se použije.
Píše to "update failed", protože se snažíš nainstalovat firmware, který nejde na aktuální (nebo poslední oficiální) verzi v telefonu. Musíš instalovat buď tu stejnou nebo novější verzi (v přiloženém PDF souboru bývá většinou seznam firmwarů, na které jde nainstalovat).
Píše to "update failed", protože se snažíš nainstalovat firmware, který nejde na aktuální (nebo poslední oficiální) verzi v telefonu. Musíš instalovat buď tu stejnou nebo novější verzi (v přiloženém PDF souboru bývá většinou seznam firmwarů, na které jde nainstalovat).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Já nevim,ale pokud mas root a twrp, v čem vidíš nebo mas problém?já mám root a u žádné ROM, včetně originálního T-Mobile když obnovim a nainstaluju tak problém s fotakem nemám. Tohle musí byt chyba u tebe
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jak ste dělali root?Problém s fotákem může nastat u rootu s návodem b) ROOT se zamknutým bootloaderem,není potřeba odemykací kod od huawei..a je to v bodě 9 napsaný
U návodů c) nebo c1) by tenhle problém bejt neměl a nikdo z těch co tak rootovali o tom aspoň nic nepsali.
Kód: Vybrat vše
9.Pokud nastanou chyby (fotoaparát, blesk nefunguje),spusťte install-windows.bat ze složky s názvem "Y300-boot-B176". To by mělo vyřešit všechny chyby.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Ahojte,tak sa mi to podarilo vyriešiť až čístou preinštaláciou firmware (B199),klasický reštart ani nič nefungovalo,takže znova root atď. .Ešteže som sa vyhol reklamáci,díky všetkým za help !