Přidej se

Emotion UI

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
bowler

Re: Emotion UI

Příspěvek od bowler »

Zkusil jsem restar a nic!

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

V tom EUI by měly být všechny nainstalované aplikace na plochách. Pokud je tam nemáš všechny tak to asi nebude úplně v pořádku. Když podržíš na ploše prst, tak se neobjeví nějaká nabídka na přidání zástupce že?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

A někde na plochách ty složky nemáš?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

to EXP:já je taky nemám všechny na plochách,protože se mi všechny app nevlezou na 9 ploch :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

tam je jenom 9 ploch? :D trošku nedomysleli :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Tak to je ale pak zásadní nedostatek. :) Zvlášť když tam není klasické menu aplikací. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

No u toho původního to tak bylo,jen 9 ploch(ted sem nezkoumal u té nové verze kolik jich je),proto sem hned přešel na NOVA launcher kde si vystačím se třema plochama a zbytek mám bud v menu aplikací a nebo mám na ploše zkratku k App manager a v tom mám aplikace dle zařazení.
Samsung Galaxy Note 9

bowler

Příspěvek od bowler »

Nakonec jsem ještě zkusi app čt4 přes googleplay odinstalovat a hned zase nainstalovat a to pomohlo, na ploše se objevila ikon čt4 NEW. Tak to udělám se všemi app a bude, naštěstí je jich asi jen 10! Jinak děkuji!!

bowler

Příspěvek od bowler »

Teď jsem tímto způsobem odinstaloval a nainstaloval TuneIn rádio a hle, ikona na ploše a nastavení aplikace i s vlastnoručně přidanými stanicemi, zůstalo!!! Tak to jsem blázen!! Jinak jsem opravdu vyzkoušel, co se dalo, ale žádným způsobem se mi nepodařilo ikony aplikací dostat zpět na plochu! Díky za reakce!!

TeeJay
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od TeeJay »

bowler píše:Nakonec jsem ještě zkusi app čt4 přes googleplay odinstalovat a hned zase nainstalovat a to pomohlo, na ploše se objevila ikon čt4 NEW. Tak to udělám se všemi app a bude, naštěstí je jich asi jen 10! Jinak děkuji!!
Ono by mělo jít zástupce i nějak vytvářet, ale to já neumím, Smart Launcher který používám to navíc nepodporuje. Ale taky na co, když mi nic nemizí... :)

Puget:

To je přesně to co nechápu, emotion UI není žádný extra launcher když opomenu grafický zpracování, na který seru, čím víc grafiky, tím větší náročnost a tím větší i spotřeba energie, resp. nižší výdrž baterie.

Prostě my, co máme Y300, se snažíme Emotion UI co nejrychlejc zbavit, a vy, co máte G300, se snažíte získat Emotion UI :D snad jen jedna dobrá rada, nedělejte to :) není to špatný launcher, ale kromě efektů nevidím důvod, proč ho používat... a na efekty ser* pes

Odpovědět