RAM
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: RAM
Zkus restartovat mobila. Pokud to bude tou hrou, tak potom ji jedině odinstalovat.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Je to podle toho kolik a jakých máš aplikací najednou spuštěných.
- Puget
Telefon si v případě potřeby uvolní RAM, takže bych se o ní nějak zvlášť nestaral.
Pokud ty aplikace budou třeba běžet na pozadí, tak té RAM bude určitě méně, ale pokud ty aplikace nebudou zrovna běžet, tak by ti to tu RAM nemělo ovlivnit.
Pokud ty aplikace budou třeba běžet na pozadí, tak té RAM bude určitě méně, ale pokud ty aplikace nebudou zrovna běžet, tak by ti to tu RAM nemělo ovlivnit.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pokud telefon funguje tak jak má a všechno běží a nepadají aplikace, tak volnou ram moc nemá cenu řešit. Problém by to byl teprve v opačném případě. Počet nainstalovaných aplikací a her nemá na ram vliv. Jde tam o ty spuštěné.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Taky se mi stávalo - při hraní Real racing 3.