Prodej u operátorů
Re: Prodej u operátorů
a ptal se i někdo na tu baterku? Jestli je to teda 1730 nebo 1950? Ono by se teoreticky stačilo zeptat jestli je to y300-000 nebo y300-0100, což by teoreticky mohlo být napsané i na krabičce... Kurňa teď to ve mě hryže, přicházím ze starého symbianu a rád bych konečně zkusil toho androida a tohle je jedinečná příležitost
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ta cena je bezkonkurenční. Ani G300 se tak levně neprodával. U Vodafonu byl za 3977 kč a už tak to byla pecka. O baterce tam není nic. Myslím si ale že tam bude 1950. Navíc i kdyby tam byla ta slabší, tak oproti G300 je to zlepšení (ten měl 1500 mAh a i s touto baterkou slušnou výdrž).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
jo a ještě by mě zajímalo jak je to pak s reklamacemi, normálně přijdu do tmobilu a oni mi to vyreklamujou (sry, že se ptám tak blbě, ale nikdy jsem u operátora nekupoval Myslíš, že to bude normálně v češtině přímo pro český trh? Sry ,že se furt ptám jak idi*t, ale nějak mi to furt nekoresponduje s tou cenou, tak v tom hledám zádrhely?! Takže jediný možný risk je tedy v tom, že ho koupím a bude tam ta slabší baterie že? Díky
-
- Neregistrovaný uživatel
jo a ještě jedna důležitá otázka: nebude tam náhodou nějaký t-mobile software nebo podobný nainstalovaný balast? Díky
- Exp
Přesně tak. V případě problému reklamuješ v jakékoliv prodejně T-mobilu. Česká distribuce to určitě bude, takže včetně češtiny. Navíc pokud ho koupíš přes e-shop, máš ze zákona 14 denní lhůtu na vrácení bez udání důvodu. Přesně jak říkáš, jediné riziko je zatím ta slabší baterka. Aspoň do doby než to někdo potvrdí. Ale třeba i O2 má v e-shopu napsanou 1730 baterku a přitom v balení je 1950. Myslím, že tohle bude podobný případ.
K dotazu 2. Firmware může být brandovaný (nějaké aplikace od operátora, přednastavené přístupové body na internet apod.). Mělo by to jít ale odstranit. Třeba G300 měl od Vodafonu jen 2 aplikace navíc a pak v ICS aktualizaci i logo při startu. Těch úprav tam ale nebylo moc, nijak to nebránilo normálnímu používání.
Chtělo by to aby si ho někdo od T-mobilu koupil a napsal bližší info.
K dotazu 2. Firmware může být brandovaný (nějaké aplikace od operátora, přednastavené přístupové body na internet apod.). Mělo by to jít ale odstranit. Třeba G300 měl od Vodafonu jen 2 aplikace navíc a pak v ICS aktualizaci i logo při startu. Těch úprav tam ale nebylo moc, nijak to nebránilo normálnímu používání.
Chtělo by to aby si ho někdo od T-mobilu koupil a napsal bližší info.
Koupil jsem ho a zitra mi prijde, tak se pak ptejte na co chcete.
- Exp
Paráda díky. Dej pak hlavně vědět jaká je tam ta baterka. Nebo jestli si všimneš nějakých úprav ve firmwaru od operátora.
Baterku jeste zvladnu , ale s tim firmwarem to bude horsi, musis me navest. Je to muj prvni android.
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Operátor: T-Mobile
mam y300 od o2 a není tam nic od o2, žádný balast. baterie je 2000mah. už se těším až přijde větší baterie
"už se těším až vyjde větší baterie" - můžu se zeptat co tím přesně myslíš? Pokud vím tak těch 1950 je největší kapacita a větší už nebude