Přidej se

Emotion UI

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Emotion UI

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak to bude ono.Takže na klasický G300 to fungovat bude a přepíše to původní huawei plochu(launcher) ;) .A tím pádem i ti co tam maj už první verzi nainstalovanou,tak jen updatujou.A tuším,že krom launcheru tam někdo dával i widgety v G300 vlákně
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Puget: Bylo mě divný že máš v podpisu z Tapatalku SG 4. :D

Jinak můžu potvrdit že i ta původní verze EUI přepsala na oficiálních firmwarech u G300 ten defaultní Huawei launcher. Instalovalo se to jako aktualizace originálu a oba dva tam pak nebyly.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Mě to stále nejde nainstalovat, asi jsem ještě něco zapomněl přepsat a nebo jsem to přepsal blbě :D
Nevím, jestli jste mi to vsugerovali a nebo si matně vzpomínám, že se to taky přepisovalo. :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

TeeJay
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od TeeJay »

Je to k něčemu dobrý když Emotion UI stejně nepoužívám? I don't think so, unless :D pokud mi při používání Smartu neběží Emotion někde na pozadí, ale snad ne :D

Puget

Příspěvek od Puget »

Neměl by běžet na pozadí, pokud by jsi ho nepoužíval.

Jinak taky si myslím, že Emotion UI je k ničemu (IMHO, neukamenujte mě), ale my tu asi nic kloudnýho na práci nemáme a tak si s tím hrajeme :P sice bych se měl učit, ale propadnout bych snad už neměl. :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

a ten základní launcher ta první verze jak jstře sem dávaly odkaz na stažení asi před 2 měsícema tak ten na G300 teda jde?

Puget

Příspěvek od Puget »

Ten mi dříve šel, ale teď už mi tam nejde narvat :/, tím pádem bude nejspíše na vině ROM a nebo moje blbost s přepisováním :D spíše to druhý.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

a mohl by to někdo vyzkoušet na B952 GV ? :)

bowler

Příspěvek od bowler »

Zdravím, mám malý problém a nedaří se mi jej vyřešit! Mám Y300 a použil jsem novou verzi Emotion Huawei UI z prvního příspěvku a ve spodní liště (kde jsou ikony tel. seznamu, prohlížeče, kontaktů a zpráv) jsem měl dvě složky s ikonami nejvíce používaných app (čt4, tuneIn rádio, MobileCare, MobileGo a několika dalších) a ty mi zmizely, nikde je nemohu najít! Aplikace zůstaly v telefonu nainstalované, jenom se k nim (resp. k jejich ikonám) nemohu dostat, nikde na plochách nejsou! Aplikace mohu spustit jen přes nastavení - správce aplikací! Neporadí mi někdo jak obnovit "ztracené" ikony na plochu? Děkuji mnohokrát!

Puget

Příspěvek od Puget »

Ani po restartu se neobjeví?

Odpovědět