Technické parametry, oficiální stránky - Huawei Y300
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Technické parametry
Z té španělštiny mi jde hlava kolem
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak už konečně přidali ascend Y300 i na ofiko stránky huawei
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Sláva. Díky za info.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- djelinek
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: B176
- Operátor: O2
Tak jsem od pátku také majitelem Y300 - náhrada za současný ZTE Blade.
Musím bohužel potvrdit, že display je opravdu do žluta, proti ZTE Blade, který má více bílou a chladnější barvy. A když jsem si nakonfiguroval vše jako na starém telefonu (plochy, widgety) tak mi zůstane 90-50 MB volné paměti - u ZTE Blade jsem měl volné 250-125 MB - což je znát, nejvíce to vadí, když se Luancher (používám launcherPro) odstraní z paměti a pak musí znovu nabíhat.
Jinak v ostatních parametrech je výrazně lepší. Na tu barvu displeje se dá zvyknout, více mrzí ta paměť, ale pokud se naportuje Canogenmod, tak se to vyřeší také - ale to bude nějakou dobu trvat, zatím jsem jenom viděl požadavky na port, ale nikdo zatím práci na portu neohlásil.
Také jsem narazil na drobné problémy - po rebootu se mi vždy přenastaví klaávesnice SlideIt na ty zabudované a musím ji znovu povolit. z iPadu se nemohu připojit na Bluetooth Tethering - napíše to "Zařízení není podporováno". To také doufám custom ROM odstraní.
Musím bohužel potvrdit, že display je opravdu do žluta, proti ZTE Blade, který má více bílou a chladnější barvy. A když jsem si nakonfiguroval vše jako na starém telefonu (plochy, widgety) tak mi zůstane 90-50 MB volné paměti - u ZTE Blade jsem měl volné 250-125 MB - což je znát, nejvíce to vadí, když se Luancher (používám launcherPro) odstraní z paměti a pak musí znovu nabíhat.
Jinak v ostatních parametrech je výrazně lepší. Na tu barvu displeje se dá zvyknout, více mrzí ta paměť, ale pokud se naportuje Canogenmod, tak se to vyřeší také - ale to bude nějakou dobu trvat, zatím jsem jenom viděl požadavky na port, ale nikdo zatím práci na portu neohlásil.
Také jsem narazil na drobné problémy - po rebootu se mi vždy přenastaví klaávesnice SlideIt na ty zabudované a musím ji znovu povolit. z iPadu se nemohu připojit na Bluetooth Tethering - napíše to "Zařízení není podporováno". To také doufám custom ROM odstraní.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsm psal na Huawei,zda plánují nějaké aktualizase ascendu y300 jak ROM tak emotion UI (někde sem vidě verzi 1.5) atd a odepsali mi:
Kód: Vybrat vše
"Huawei Device
Dobrý den Kubo,
v současné chvíli nemám k případným aktualizacím pro Ascend Y300 bližší informace. Pokusím se pro Vás zjistit víc.
Uvědomujeme si Vaše připomínky. Veškeré informace od zákazníků shromažďujeme a reportujeme na centrálu do Číny. Cesta je daleká, jde to pomalu, ale nové aktualizace jsou hlavním bodem změn, za který bojujeme nejčastěji.
Přeji Vám hezký den.
Mirek
Samsung Galaxy Note 9
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Díky za info. Aktualizace určitě časem příjdou. U G300 to taky nějakou dobu trvalo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Ono to celek tu značku sráží,protože chrlí telefon za telefonem a podporu maj mizernou.Co koukám na jejich stránly na Fuckbooku tak si na to stěžujou všichni a každej dotaz na aktualizaci toho a toho telefonu začíná slovy "Omlouváme se ,ale neplánujeme atd".
Samsung Galaxy Note 9
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Samsung Galaxy Note 9
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
Také už je recenze na...
Světu Androida http://www.svetandroida.cz/huawei-ascen ... nze-201305
i
NotebookCheck http://www.notebookcheck.net/Review-Hua ... 001.0.html
Akorát tak nějak nerozumím tomu, že třeba na NotebookCheck uvádí jako technologii LCD displaye TFT a ne IPS, tak jsem jim to tam okomentoval. Asi po světě putuje mnoho rozdílných founů pojmenovaných stejně...
Světu Androida http://www.svetandroida.cz/huawei-ascen ... nze-201305
i
NotebookCheck http://www.notebookcheck.net/Review-Hua ... 001.0.html
Akorát tak nějak nerozumím tomu, že třeba na NotebookCheck uvádí jako technologii LCD displaye TFT a ne IPS, tak jsem jim to tam okomentoval. Asi po světě putuje mnoho rozdílných founů pojmenovaných stejně...
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Orecenzi na svět androida už sem písal tady viewtopic.php?f=17&t=357&start=160#p6059
A jinak IPS je TFT displej.
Barevné displeje
V barevných LCD je každý pixel rozdělený do tří subpixelů, a to červeného, zeleného a modrého (tedy RGB). Svítivost každého pixelu je možné kontrolovat nezávisle na ostatních, díky tranzistorům; jejich kombinací lze pak dosáhnout milionů barev. Starší CRT monitory používaly podobnou metodu.
Barevné složky (subpixely) je možné sestavit v různých geometriích, v závislosti na použití monitoru. V případě, že software zná geometrii monitoru, je možné zvýšit viditelné rozlišení pomocí metody subpixel rendering. Tato metoda je obzvláště praktická pro vyhlazování písma.
LCD rozdělujeme na pasivní STN (Supertwist Nematic) a aktivní TFT (Thin-Film Transistors).
Aktivní displeje TFT rozdělujeme na:
TN+Film (Twisted nematic)
IPS (In-Plane Switching)
MVA (Multi-domain Vertical Alignment)
PVA (Patterned Vertical Alignment)
S-PVA (Super-PVA)
S-IPS (Super-IPS)
A jinak IPS je TFT displej.
Barevné displeje
V barevných LCD je každý pixel rozdělený do tří subpixelů, a to červeného, zeleného a modrého (tedy RGB). Svítivost každého pixelu je možné kontrolovat nezávisle na ostatních, díky tranzistorům; jejich kombinací lze pak dosáhnout milionů barev. Starší CRT monitory používaly podobnou metodu.
Barevné složky (subpixely) je možné sestavit v různých geometriích, v závislosti na použití monitoru. V případě, že software zná geometrii monitoru, je možné zvýšit viditelné rozlišení pomocí metody subpixel rendering. Tato metoda je obzvláště praktická pro vyhlazování písma.
LCD rozdělujeme na pasivní STN (Supertwist Nematic) a aktivní TFT (Thin-Film Transistors).
Aktivní displeje TFT rozdělujeme na:
TN+Film (Twisted nematic)
IPS (In-Plane Switching)
MVA (Multi-domain Vertical Alignment)
PVA (Patterned Vertical Alignment)
S-PVA (Super-PVA)
S-IPS (Super-IPS)
Samsung Galaxy Note 9