FM transmitter?
FM transmitter?
Zdravím! Před koupí ascendu Y300 jsem z několika různých zdrojů vyčetl, že telefon je vybaven FM transmitterem. V původní ROMce jsem ale nenašel žádnou aplikaci která by s ním byla schopná pracovat, stejně tak na Android marketu není žádná aplikace k univerzálnímu použití s telefony, které by měly mít zabudovaný HW pro FM vysílání (mimo Y300 se to týká tuším i dalších pár modelů od tohoto výrobce).
Zkrátka a jednoduše, moje otázka zní: jak je to u Y300 s FM transmitterem? Psal jsem tento dotaz přímo výrobci, ale ten se nějak nemá k odpovědi...
Zkrátka a jednoduše, moje otázka zní: jak je to u Y300 s FM transmitterem? Psal jsem tento dotaz přímo výrobci, ale ten se nějak nemá k odpovědi...
- ShockeyCzT
- Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
- Firmware: 5.1.1
- Operátor: Vodafone
Re: FM transmitter?
zkus edit build.prop najdi tam ro.fm.transmitter=false a změň na ro.fm.transmitter=true
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
-
- Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
- Firmware: Miui v9 CZ/SK
no to je zajimave,v G510 tenhle radek fakt je zkousels to?co muzu posrat kdyz to tam nebude?
- syntaxicek
Cože? On to má? :O snad jo, napište pak jestli se to podařilo zprovoznit ) to by bylo super!!
- syntaxicek
Já si nemyslím že by to tam bylo, změnil jsem to na true, ale žádná app na to bohužel není. Řekl bych že ten řádek s transmitrem tam bude mít každý telefon a pokud transmitter má tak je to na true.
Kde najdu to edit build.prop? nebo zkoušel jsi po přepsání aplikaci z google play? https://play.google.com/store/apps/deta ... ransmitter
Nebo je tu někdo kdo se vyzná (upravuje) cyanogenmod? že by to zkusil přebrat z jinýho androida kterej tuto aplikaci má? Tady se totiž taky píše že má fm vysílač http://geekaphone.com/phones/Huawei-Ascend-Y300
Nebo je tu někdo kdo se vyzná (upravuje) cyanogenmod? že by to zkusil přebrat z jinýho androida kterej tuto aplikaci má? Tady se totiž taky píše že má fm vysílač http://geekaphone.com/phones/Huawei-Ascend-Y300
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
build.prop najdeš ve složce system.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
- Firmware: Miui v9 CZ/SK
Na G510 jsem si to prepsal na true,ale nenasel jsem nic kde by se transmitter mohl schovavat...
ajo vlastně ale na tomto telefonu ještě nemám root :-/ byl by někdo tak hodnej a vyzkoušel to přepsat a následně tu apku z googleplay?mitsuu84 píše:build.prop najdeš ve složce system.
Když budu vědět že to funguje tak si ho rootnu,ale jen tak se mi moc nechce
Tak řádek s transmitterem v build.prop jsem přepsal a ten quick FM transmitter pořád nelze spustit - jede jen na některých Sharpech a Futjitsu... :-/