Potýkám se na své Y300 s problémem abecedního řazení kontaktů - jak těch z gmailu, tak těch nakopírovaných do telefonu... A, B, C - OK, od D je vše posunuto... takže pod D mám kontakty od E, pod E od F, pod F mám jeden od F a vsechny od G, pod G mám H, pod H mám H a CH, až od I to jde zase normálně...
Nějaký nápad či rada? Dělá vám to taky? Nebo je něco špatně u mě? Díky
abecední řazení kontaktů
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
abecední řazení kontaktů
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: abecední řazení kontaktů
Já to mám v telefonu řezený normálně jak to má bejt.Nic posunutý nemám a pod každým písmenem mám kontakty co na to písmeno začínaj.Všechny mám synchro z gmailem.Možná ti dělá binec to že máš některý z gmailu a některý v telefonu jen.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- kryspin.motyczka
jsem po kompletnim wipu, seznam mam nastaveny vse podle prijmeni, mam zobrazeny jen seznam v telefonu a vsechny kontakty jsem nakopiroval z gmailu
- kryspin.motyczka
uz jsem na to prisel... telefonu vadi kontakty od CH. takze jsem ty tri co zacinaly na CH - z jednoho smazal H - a dva smazal... ted uz je to ok...