Přidej se

Nenačte SIM?

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
spagre
Příspěvky: 4
Registrován: 3. 1. 2014 22:14

Nenačte SIM?

Příspěvek od spagre »

Ahoj,

dnes jsem si ho koupil a asi hodinu s tím dělal. Pak jsem ho nechal dobít připojené v PC a po hodině když sem ho odemkl, zobrazuje se jen tísňové volání a nic jiného nejde. Spodní tlačítka jsou zhasnutá a lze jen vypínat, restartovat, nebo naťukat číslo pro tísňové volání. Nefunguje v něm ani jiná SIM. Moje SIM v původním telefonu jede bez problému.
Netušíte čím to je a co s tím? Reklamace po hodině provozu mi příjde šílená.
Díky

Uživatelský avatar
mitsuu84
Příspěvky: 9831
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od mitsuu84 »

Takže se nedostaneš ani do menu a nikam?Co zkusit telefon vypnout,vytáhnout tak na 10sek baterku,dat ju z5 a zapnout telefon držením tlačítek Volume+ a Power a jakmile najede recovery tak tak udělat tovární nastavení (factory reset)?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

spagre
Příspěvky: 4
Registrován: 3. 1. 2014 22:14

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od spagre »

jj nedostal jsem se nikam. Těd sem to zkusil dvakrát zapnout stylem volume+ a power a zase mi jen naběhlo tísňové volání. Všiml jsem si ale, že SIM to asi najde, protože když sem jí tam neměl, tak mi to dole malým psalo, že tam není a když ji tám dám, tak to najde T-mobile. Tož moje chyba sorry. Dále je pokaždý jiný čas a baterka na červeném byť sem to měl dvě hodinky v PC

Uživatelský avatar
syntaxicek
Příspěvky: 575
Registrován: 23. 4. 2013 10:48
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: FusionX
Operátor: T-mobile
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od syntaxicek »

Neměl by ti určitě najet mobil klasicky. Zkus znova vytáhnout baterku na 10 sec a to power a volume + držet dokud to recovery nenajede. Pak postupuj jak psal Mitsuu. Nevím jak je to v PC ale když napájíš z PC máš menší output tudíž to déle trvá to nabíjení. Ale tak dlouho asi ne :D

Uživatelský avatar
mitsuu84
Příspěvky: 9831
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak pokud mu to už funguje tak tovární restart dělat nemusí.To že mu to najelo je tím,že má zapnutý rychlý zavední,proto sem psal tu baterku ven.Jinak z usb to nabíjí max 0,5A,víc to nepustí,takže pomalejc jak ze zásuvky a pokud během toho třeba kopíroval data z pc do mobilu,tak se to nabíjí nula nula prd.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Jozef35
Příspěvky: 114
Registrován: 17. 12. 2013 20:02

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od Jozef35 »

Telefon by mal predsa nabehnut aj bez sim. Mne to robi G700 odkedy som skusil funkciu fastboot. Aj ked to mam vypnute, 9 x z 10 nastartuje bez sim. Nasledne musim zapnut rezim lietadlo, vypnut ho a az vtedy detekuje sim a ziada pin. Je to nejaky bug asi.

spagre
Příspěvky: 4
Registrován: 3. 1. 2014 22:14

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od spagre »

Chlapi, vytáhnout baterku jsem zkoušel desetkrát, plno restartů atd. Při vypínání jsem zkusil i různé profily: letadlo, tichý atd.

Když dlouho držím volume+ power, tak mi mobil naběhne neskutečně rychle za pár sekund, ale zase jen do toho tísňového volání. Žádnej recovery prostě nenaběhne:( Fakt pech.
První mobil z číny mi zabavili celníci a zlikvidovali ho, že prej porušuje copirate značky samsung a když si teda radši koupim u nás, tak je podělanej od začátku:(

Uživatelský avatar
mitsuu84
Příspěvky: 9831
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od mitsuu84 »

Já i syntaxicek sme ti psali,že máš vytáhnout baterku tak na 10sek,pak ju vložit zpátky a zmáčknout volume+ (a držet) a tlačítko power.Najede to rychle,protože máš v nastavení zapnutý rychlý zavedení telefonu,takže telefon dokud nevytáhneš baterku,vlastně není uplně vyplej.Do recovery se dostaneš power a volume+,ale lepší je napřed už držet volume a až pak power,pač v opačným případě můžeš o trošičku dřív zmáčknout power a telefon ti najede.A pak v recovery udělat factory reset a telefon se celej smaže a bude jak po vybalení z krabice.Jinak ještě,jakou máš verzu firmwaru,máš telefon z volnýho prodeje a nebo brandovanej od operátora?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

spagre
Příspěvky: 4
Registrován: 3. 1. 2014 22:14

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od spagre »

No to su blázen, baterku jsem měl samo venku i déle než deset sec. a pořád to sdamé, teď sem to zkusil, napoprvé jen růžový display a napodruhé to už najelo, taxem to resetnul, rebootnul a teď už to frčí. Jen ta baterká v mém měla být asi déle venku:)
Tož chlapi díky! Doufám, že to už nebudu dělat znova, jestli to všechno nastavení smaže:)
Tož až někdo budete chtí pěstovat japonskej topol, taxe ozvěte a dostanete slevu :D
Dííííííííííííky
Petr

jana N.
Neregistrovaný uživatel

Re: Nenačte SIM?

Příspěvek od jana N. »

Ahoj, včera jsem si koupila Huawei Y6 a vložila do ní SIM od té chvíle mám peklo. Telefon SIm vůbec nebere a nejde telefonovat ani přijímat hovory. Jsem Nedostupná. Sim kterou jsem vkládala jsem zmenšila na (vyloupla) a vložila podle návodu. V minulém telefonu fungovala bezproblémově... Nevíte co s tím? Děkuji jana

Odpovědět