Eduroam
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Eduroam
Můžete být problém, že je na tu wifi hodně připojených zařízení a tak tě to odpojí a nebo změnily heslo
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
To máte ve škole wifi na kterou se připojujete jednoduše jenom s tím, že víte heslo?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
My máme ve škole 2 wifi - Ředitelna a Kabinet tv Na kabinet tv jsme heslo zjistily už hodně dávno ale předminulý týden jsme ,,prolomily,, i heslo na ředitelnu
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 19. 2. 2014 22:47, celkem upraveno 2 x.
Eduroam je vysokoškolska siť, kde má každý svoje uživatelské jmeno a svoje vlastni heslo.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Aha, já jen že kdyby ty wifi byly jakoby veřejné pro žáky, tak je to takhle celkem imho nevhodně udělaný, podle mě by každý žák měl mít svoje přihlašovací údaje a heslo a přes něj se na wifi připojovat. Jinak si tam může chodit kdo chce
Každopádně je to docela OT. Beztak ve škole máme jenom jednu wifi kvůli učebně s ntb protože škola neměla zrovna peníze udělat kabeláž. ntb tak jsou ty za 10k pomalý jak nechci říkat co. Hrůza tam být
EDIT: aha. teď jak jsi to zmínil mám pocit, že tu něco takovýho bylo taky. Ale nejsem si jistej.
Každopádně je to docela OT. Beztak ve škole máme jenom jednu wifi kvůli učebně s ntb protože škola neměla zrovna peníze udělat kabeláž. ntb tak jsou ty za 10k pomalý jak nechci říkat co. Hrůza tam být
EDIT: aha. teď jak jsi to zmínil mám pocit, že tu něco takovýho bylo taky. Ale nejsem si jistej.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Hele a jak se dá prolomit heslo na Wifi?michalkalensky píše:My máme ve škole 2 wifi jedna Ředitelna a druhá Kabinet tv Na kabinet tb jsme heslo zjistily už hodně dávno ale předminulý týden jsme prolomily i heslo na ředitelnu
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
Myslel jsem to tak, že jsme zkoušely náhodná hesla a uhádly jsme Jinak heslo se prolomit dá ale to už je potom trestné
- syntaxicek
Na WiFi heslo pomocí mobilu nezjistíš, mobil nemá potřebné vybavení.
Tak pomocí PC?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB