bootloader nejde odemknout
bootloader nejde odemknout
Ahoj bando,
tak jsem se po čase taky zaregistroval, neb jsem se dostal do slepé ulice.
Chtěl jsem si na svojí Y300 nahrát novější ROMku(B209):
viewtopic.php?f=25&t=4154
Vše jsem si tu pečlivě pročetl, ale nezdařilo se. Nahrál jsem stažený zip soubor na kartu. Udělal nejdřív wipe, a když jsem pak vybral zip soubor, tak "installation failed".
Myslím, že je to neodemčeným bootloaderem, ale opět jsem tady pročetl všechno možný a prostě neodemknu
Huawei na maily neodpovídá, tak jsem zkoušel webový odkaz(http://en.club.vmall.com/emotiondownloa ... tion=apply
). Tam jsem dopadl viz příloha Pak jsem vyzkoušel i několik programů, který tu všem výborně fungujou, ale mě píšou Phone no found (ovladače jsem zkoušel asi troje. Mobil je 2 měsíce po záruce, tak jsem se do toho pustil a tak jsem dopadl. Mobil dál funguje na B199.
Poradí někdo?
M.
tak jsem se po čase taky zaregistroval, neb jsem se dostal do slepé ulice.
Chtěl jsem si na svojí Y300 nahrát novější ROMku(B209):
viewtopic.php?f=25&t=4154
Vše jsem si tu pečlivě pročetl, ale nezdařilo se. Nahrál jsem stažený zip soubor na kartu. Udělal nejdřív wipe, a když jsem pak vybral zip soubor, tak "installation failed".
Myslím, že je to neodemčeným bootloaderem, ale opět jsem tady pročetl všechno možný a prostě neodemknu
Huawei na maily neodpovídá, tak jsem zkoušel webový odkaz(http://en.club.vmall.com/emotiondownloa ... tion=apply
). Tam jsem dopadl viz příloha Pak jsem vyzkoušel i několik programů, který tu všem výborně fungujou, ale mě píšou Phone no found (ovladače jsem zkoušel asi troje. Mobil je 2 měsíce po záruce, tak jsem se do toho pustil a tak jsem dopadl. Mobil dál funguje na B199.
Poradí někdo?
M.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: bootloader nejde odemknout
Ahoj Majku, vítej na fóru. Na ty ovladače je nejlepší nainstalovat do počítače oficiální HiSuite. Ovladače se při spárování přidají automaticky (v nastavení telefonu se musí nejdřív zapnout ladění USB, jinak ho to nenajde).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Ahoj, ladění zaplé mám(reps. jeden soft chtěl ladění, jiný chce při startu držet - + a power - růžová obrazovka)
HiSuite doma vygoogluju ještě dneska a uvidíme
Budu rád za každou další radu. Jak to tak znam z práce, tak to bude nějaká blbost, co jsem přehlédl.
HiSuite doma vygoogluju ještě dneska a uvidíme
Budu rád za každou další radu. Jak to tak znam z práce, tak to bude nějaká blbost, co jsem přehlédl.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Na nahrávání oficiálních ROM nepotřebuješ odemklej bootloader.A že ti to nešlo,může bejt tím,že máš třeba verzi od operátora,na který volný firmwary nejdou a podobně.Jinak maily musíš posílat k Huawei přes Gmail,ale to určo víš.Já ted posílal na Honora 4X a druhej den odepsali a poslali kod (nemáš třeba odpověd od nich ve složce Spam?).Zkus si ještě poářádně překontrolovat ty uvedený čísla (IMEI atd).Jinak máš soubot update.app ve složce dload?Zkoušel si to v nastavení přes Místní aktualizaci u SD karty?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Jejda, tak s tím mailem jsem to nevěděl, pošlu to z G a uvidíme. Jináč jsem si přesně myslel, že nemusím mít odemčeno, pak ale nevím na čem to stroskotává. Telefon nemám koupenej od operátora, tím by to být nemělo.čísla překontrolovaný
Jedna verze i byla v tom adresáři dload, ale ten jsem po trojhmatu neviděl. Ta ROM B209v tom zipu .app vůbec nemá.
zkoušel jsem to podle tohoto viewtopic.php?f=20&t=685
seženu někde update.app tý romky B209? Nebo byste doporučovali jinou verzi androidu?
Jedna verze i byla v tom adresáři dload, ale ten jsem po trojhmatu neviděl. Ta ROM B209v tom zipu .app vůbec nemá.
zkoušel jsem to podle tohoto viewtopic.php?f=20&t=685
seženu někde update.app tý romky B209? Nebo byste doporučovali jinou verzi androidu?
Tak nové zprávy, bohužel ne dobré.
Neni někdo z fóra z Českých Budějovic? Že by se na ten muj zázrak kouknul?
používal jsem ty ovladače, jak je napsáno dole u obrázku. Dále jsem pak zkoušel HiSuiteSetup_2.3.55.1 a dotřetice Huawei_Y300_drivers. S žádnýma to prostě neprojde Neni někdo z fóra z Českých Budějovic? Že by se na ten muj zázrak kouknul?
teda sory, že tu tak spamuju, ale já už nad tim lámu hůl. Takže asi poslední příspěvek (pokud se nebudu to samý dělat u manželčiny G6 )
řekl jsem si, že tam zkusím CM, takže se začal rootem dle návodu á ... opět chyba s tim telefonem něco je a odmítá se nechat vylepšit
řekl jsem si, že tam zkusím CM, takže se začal rootem dle návodu á ... opět chyba s tim telefonem něco je a odmítá se nechat vylepšit
tohle je tvoje ID 56234700
Mě telefon píše ID: 05623470, ale vyzkouším to.
Díky
Tak vyzkoušeno, není ...
Díky
Tak vyzkoušeno, není ...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Jestli chceš přejít na oficiální firmware, tak musíš instalovat verzi, která půjde na tu co máš v telefonu. V těch balících bývá přiložený pdf manuál, kde jsou vypsané verze na které to můžeš nainstalovat. Takže pokud chceš jít na B209 a nejde to, tak to možná bude chtít ještě nějakej mezikrok. Pak dáš dload (obsahující update.app) na kartu a spustíš instalaci bud přes VOL+, VOL- a POWER nebo nebo z nastavení telefonu.
Pokud bys chtěl přece jen odemykat bootloader a nainstalovat nějakou neoficiální rom, tak jeď krok za krokem podle tohoto návodu: viewtopic.php?f=20&t=685
Pokud bys chtěl přece jen odemykat bootloader a nainstalovat nějakou neoficiální rom, tak jeď krok za krokem podle tohoto návodu: viewtopic.php?f=20&t=685
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)