Přidej se

Rady pro androidovského začátečníka

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
romanpo67
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 2. 2014 15:27

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od romanpo67 » 18. 2. 2014 16:27

Mne to taky obcas ted dela,ale asi to nebude navigaci. Jaky mas firmware telefonu?

Uživatelský avatar
raolsa
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 9. 1. 2014 21:58
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: B195
Operátor: O2
Bydliště: Semily

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od raolsa » 18. 2. 2014 17:00

Mám B192, originál od T-mobilu + root.
Už jsem ze zoufalství udělal návrat do továrního nastavení a vypadá to, ze to pomohlo.

Uživatelský avatar
raolsa
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 9. 1. 2014 21:58
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: B195
Operátor: O2
Bydliště: Semily

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od raolsa » 18. 2. 2014 17:23

Tak nic, už to zase nejde. :(
Venku před barákem, kde mám rozhled přes celé údolí chytí telefon cca 7 satelitů s různě silným signálem, ale polohu ukazuje o půl kilometru jinde. :evil:

romanpo67
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 2. 2014 15:27

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od romanpo67 » 18. 2. 2014 18:15

Taky me vubec nenapada,cim to muze byt,nebot to dela u vsech navigaci,vcetne mapy.cz. Telefonem to taky asi nebude. Mne to obcas jde a obcas ne. Chtelo by to zkusit s jinou znackou mobilu.

Uživatelský avatar
raolsa
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 9. 1. 2014 21:58
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: B195
Operátor: O2
Bydliště: Semily

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od raolsa » 18. 2. 2014 18:24

Donedávna mi to šlo v pohodě, ale po tom upgrade na novou verzi Sygica to začlo zlobit.
Nejhorší je, že to začne blbnout vždycky když to nejvíc potřebuju.
Na jiným telefonu to nemám možnost vyzkoušet. :roll:

romanpo67
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 2. 2014 15:27

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od romanpo67 » 18. 2. 2014 19:21

Sygicem to nebude,to by nedelalo u jinych navigaci.

Uživatelský avatar
raolsa
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 9. 1. 2014 21:58
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: B195
Operátor: O2
Bydliště: Semily

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od raolsa » 18. 2. 2014 20:58

Otázka zní jestli ta nová verze Sygica nemohla nějak poškodit gps čip, nebo něco jiného v telefonu. Třeba. Přece jenom je to cracknutá verze :oops:

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9819
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 9.6
Operátor: T-Debile Mobile
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od mitsuu84 » 19. 2. 2014 0:06

Mě na CM11 jede sygic 13.4.2(taky "koupená") na GPS v pohodě.Satelity se fixnou hned a poloha je přesná ;)
Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

Uživatelský avatar
raolsa
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 9. 1. 2014 21:58
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: B195
Operátor: O2
Bydliště: Semily

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od raolsa » 19. 2. 2014 15:20

Tak jsem to dneska zkusil cestou z práce a nejdřív se poloha chytla, ale když jsem zadal cestu domů, tak Sygic spadl. Po nahození už polohu nemohl najít a ukazoval mi, že jsem někde na poli. A to jsem měl signál z cca 9 satelitů. Zajímavé je, že když jsem jel tak se šipka normálně pohybovala, ale úplně někde jinde než jsem byl. Jako by měl Sygic problém se synchronizací s mapou.
Další věc je, že když jsem tam zkoušel dát tu starší fungující verzi Sygica tak hned spadl, ani se nespustil.
Asi zkusím dát mobil do úplného továrního nastavení - jako když jsem ho přinesl z krámu. A když ani to nepomůže tak ho asi budu muset reklamovat.

romanpo67
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 2. 2014 15:27

Re: Rady pro androidovského začátečníka

Příspěvek od romanpo67 » 19. 2. 2014 17:41

Ja ho dal tovarniho nastaveni,ale ani to nepomohlo. Obcas gps jde a pak zase ne. Taky to nejak nechapu.

Odpovědět