Intenet v zahraničí
-
- Neregistrovaný uživatel
Intenet v zahraničí
Nevím kam bych měl tento příspěvek dát tak jsem to dal do Y300
Mám takový dotaz zítra odjedu do Německa A kdybych si zítra ráno ještě když budu v Česku aktivoval internet na den od Vodafonu tak až v Německu zapnu data tak nebudu nic platit? Nebo nestane se něco?
Mám takový dotaz zítra odjedu do Německa A kdybych si zítra ráno ještě když budu v Česku aktivoval internet na den od Vodafonu tak až v Německu zapnu data tak nebudu nic platit? Nebo nestane se něco?
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Re: Intenet v zahraničí
Budeš platit, protože přejdeš do jiné sítě!
-
A neni možné furt zůstat u stejné sítě jako tady v Česku? Je mi jedno,že třeba nebudu moct volat nebo psát zprávy z Německa Budu tam asi jenom půl dne
-
Jako ty zůstaneš u stejné sítě, ale ne u české ale u německé a tam jsou jiný ceny. A musíš mít zaplý roaming. http://www.vodafone.cz/roaming/
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Asi ne ono tě to hodí do jiné sítě automaticky, třeba když jsem byl v Polsku tak mě to hodilo do Orange.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Např.: u Nokie X2-00 mě šlo v zahraničí manuálně nastavit, jakou jsem chtěl síť, ale tady nevím jak.
-
a nejde to někde v nastavení zakázat? Abych furt neustále v Českém Vodafonu?
-
Když pojedeš za hranice, tak už nebudeš nikdy u českého vodafonu. Až se vrátíš zpět na dosah vysílače českého vodafonu, tak ho budeš mít.
- saxin
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3.
- Operátor: Bleskmobil
Ahoj,nevíte kolik stojí internet v mobilu v Itálii?
Mám Bleskmobil a nikde jsem to nevyčetl.Asi to bude účtované po MB.Ale kde to najít?
Mám Bleskmobil a nikde jsem to nevyčetl.Asi to bude účtované po MB.Ale kde to najít?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Michal: V zahraničí se telefon registruje do partnerské sítě (nemusí se jednat o stejného operátora). A nejde tam zůstat u českého vodafonu, protože tam už není česká síť. Pokud si tady aktivuješ CZ balíček na den a zapneš to v zahraničí, tak se na to ten balíček nevztahuje. Platí tam data v roamingu:
Saxin: Ceníky by měli mít operátoři na stránkách. Mrkni se na web Blesku jestli to tam někde nebude. Případně přímo u O2.
Kód: Vybrat vše
http://www.vodafone.cz/roaming/volani-ze-zahranici/pripojeni-ze-zahranici-na-den-pripojeni-2/
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)