Na google svůj současný účet mám rok a půl (začalo to mailem, původní na seznamu je zaspamovanej), cca od doby, kdy jsem začal používat Chromáka jako defaultní prohlížeč.
Mobil používám na občasné hraní, hlidání času při prohlídkách v jeskyni (klasický hodiny na lockscreenu) a nyní ji jako wifi hotspot na chalupě (Zrovna mi proudí net přes G300, 200kbps - kvalitka, ale lepší než nic ) a kontrola mailů, skype.
Jinak občas použiju teamviewer když jsem v posteli a nechce se mi lézt ke komplu a airdroidem si kopíruju fotky z mobilu do pc.
A dále jej mám jako budík, jak do školy tak do jeskyně
Taky si občas zapnu Ingress
Jak používáte android telefon?
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak používáte android telefon?
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
seká se ti teamviewer? mě se celkem sekal a klávesnice se nedá používat na hraní třeba flashovek třeba na superhrach abych chodil tak musím tapovat pořád na d nejde to držet, ale to je jenom maličkost oproti těm reklamám co tam byly.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Plynulé to není, odhaduju to tak na +-10fps ale já tam většinou odklikám vlaky v trainstationu a případně se kouknu na jednom fóru do chatu a malé fps mi ani nevadí a flashovky jsem nezkoušel a ani to podle mě nemá cenu zkoušet
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
ty flashovky jsem zkoušel jenom tak pro zajímavost nic jsem od toho nečekal.
je to dlouho co jsem to zkoušel, ale myslím si, že pomohlo dát si menší rozlišení.
je to dlouho co jsem to zkoušel, ale myslím si, že pomohlo dát si menší rozlišení.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).