Používáte antivirový program?
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Používáte antivirový program?
Mám v G300 nainstalovaný Avast. Funguje bez problémů.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
nový jednoduchý dobře vypadající antivirus https://play.google.com/store/apps/deta ... l2aXJ1cyJd
existuje i placená verze cca5$ na rok
tento developer vydává i anti-theft taky placený jestli si někdo tyto věci kupuje může o to projevit zájem
existuje i placená verze cca5$ na rok
tento developer vydává i anti-theft taky placený jestli si někdo tyto věci kupuje může o to projevit zájem
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
chci se zeptat, četl někdo oprávnění na ZonerAntivirus Free? nějak tomu nerozumím, můžete mi to vysvětlit? Nechce se mi instalovat antivirus, když by měla aplikace k tomuto všemu přístup.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
V Baidu si můžeš nastavit oprávnění k aplikaci a nebo by to mělo jít i luckypatcherem
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Sailes251
- Zařízení: Huawei Ascend G-300
- Firmware: CyanogenMod 9.1 R10
- Operátor: o2
Ja nepoužívam žiadny antivírusový program , z jedného dôvodu keď niečo inštalujem tak si to najprv overím či to nieje nejaký blbosť , vír atď. + do kým nepoužívate Internet Banking v mobile je vám to na prd IB používam iba na PC čiže tak ..
Saválo Rytmus katéé
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v LG avast a v Y300 mám ted na zkoušku Advanced Mobile Care.Je v češtině,má krom antiviru i další funkce a baterku sem si nevšim že by nějak žral https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Já používám AVG Free antivir. Občas se mi zobrazí při instalaci nějaké aplikace že je nebezpečná a tak hned odinstaluji.
Tak mám nainstalovaný Zoner, ale nevím, nevím... Když je vše O.K., tak je ikonka aplikace ve stavovém řádku zelená, dám oskenovat komplet celý telefon i kartu SD a vše ukazuje v pořádku (ikona stále zelená), ale pak si pustím hru (kterou už předtím oskenoval, že je v pohodě)a když pak hru ukončím, tak ikonka ve stavovém řádku je najednou bílá. Nevíte čím by to mohlo být? Uvažuju proto o změně antiviru na Avast. Je možný mít v Androidu zároveň dva antiviry na zkoušku, aby se dal vyzkoušet ten Avast a pak případně Zoner odinstalovat?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
K té poslední části dotazu...dva antiviry mít nainstalované můžeš, ale pokud mají nějaké ochrany v reálném časem (skenování na pozadí apod.), tak by měl být takto aktivní vždycky jenom jeden. Může se to mezi sebou hádat, je to zbytečné a hlavně by to mohlo hodně zatěžovat telefon (vyšší spotřeba baterky atd.).
Jinak já pořád nepoužívám žádný.
Jinak já pořád nepoužívám žádný.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Na PC,tam se taky nedoporučuje používat dva antiviry,že se mezi sebou hádaj atd.Takže na mobilu to bude podobný a když už,tak je lepší mít jen jeden.
Samsung Galaxy Note 9