Používáte antivirový program?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Používáte antivirový program?
Já dříve používal Avast, ale když jsem flashnoval custom ROMky tak mě už nebavilo si všechno nastavovat atd. (sice jsem to mohl obnovit ze zálohy, ale ani k tomu jsem se nedokopal )
Avast mi žral v průměru 15MB RAM což je méně než hudební přehrávač
Popřípadě by šlo s ROOTem zakázat přístupy např. k poloze nějakým aplikacím. (Lucky patcherem atd.)
btw, CM taky dělá na nějakém režimu pro aplikace kde se jí např. zakáže čtení SMS atd. sice to už tu bylo, ale teď je asi nějaké "obrození".
Avast mi žral v průměru 15MB RAM což je méně než hudební přehrávač
Popřípadě by šlo s ROOTem zakázat přístupy např. k poloze nějakým aplikacím. (Lucky patcherem atd.)
btw, CM taky dělá na nějakém režimu pro aplikace kde se jí např. zakáže čtení SMS atd. sice to už tu bylo, ale teď je asi nějaké "obrození".
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
O tom CM sem taky četl někde právě,ale už nevím kde .
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Pouzivam Zoner AntiVirus.Na par vadnych aplikaci me to uz upozornilo.Pritom aplikace stahuju jen z Google play.Tak nevim zda je nedokonaly ten Antivirus nebo zda na gplay jsou vsechny apky ok.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Na Google play rozhodně není všechno v "pohodě". Ale ten antivirus tě nejspíše upozornil na to, že v aplikaci jsou různý reklamy atd. Je to podle mně neškodné.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Jak říká Puget, bohužel i na GP můžou být problémové aplikace. Vždycky před instalací je dobré mrknout na recenze a komentáře od ostatních.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Ja ty aplikace kde me antivirus upozornil na nejaky problem radsi neinstaloval.Zas tolik jich nebylo
Jo a ty recenze jsou nekdy zavadejici.Problem ktery ma nekdo s aplikaci se nemusi u kazdeho projevit.
Jo a ty recenze jsou nekdy zavadejici.Problem ktery ma nekdo s aplikaci se nemusi u kazdeho projevit.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Zařízení: G510
Nepoužívám, zbytečnost.
Myslim ze to neni zbytecnost.Pokud antivir funguje spravne tak odhali pripadne nebezpeci pro telefon.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Ono hodně záleží na způsobu používání telefonu. Pro někoho může být antivir užitečný (používání aplikací mimo Play, pro jistotu kvůli mobilnímu bankovnictví, navíc v některých antivirech jsou i další užitečné funkce zablokování a ovládání mobilu na dálku, firewall apod.) a někdo to naopak nevyužije. Každý na to bude mít asi vlastní názor.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Po dvou letech s Androidem povazuji antiviry za zbytecnost. Vyzkousel jsem stovky aplikaci jak z Play, tak mimo nej a na zavirovanou app jsem nenarazil. Stejne tak na zavirovanou stranku, nebo prilohu v mailu. Jednou za cas nejaky antivir stahnu, necham proskenovat mobil a zase smazu, protoze nikdy nic nenasel. Ani neznam nikoho, kdo by se se zavirovanou aplikaci setkal, vsechno jsou jen informace z doslechu a nakonec se ukaze, ze slo o aplikace typu cinsky menstruacni kalendar apod.