Přidej se

Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Android fórum, obecná diskuze, novinky, zkušenosti
Uživatelský avatar
Jardatrek
Nový člen
Příspěvky: 38
Registrován: 23. 4. 2013 10:24
Zařízení: Huawey ascend Y300
Operátor: Vodafone

Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Jardatrek » 30. 4. 2013 13:34

Současním stiskem tlacítek power + volume- pořídíte snímek aktuální obrazovky (Huawei Y300) ;-)
Huawei ascend Y300

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9823
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 10
Operátor: Vodafone
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od mitsuu84 » 30. 4. 2013 17:22

To platí pro všechny android telefony ;)
Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

Uživatelský avatar
Jardatrek
Nový člen
Příspěvky: 38
Registrován: 23. 4. 2013 10:24
Zařízení: Huawey ascend Y300
Operátor: Vodafone

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Jardatrek » 30. 4. 2013 18:21

No to mě podrž, jak to že jsem si toho za dva a půl roku nevšim :-O.
Ha teď jsem to skusil na lg oo a nejde to alespoň na tom kousku co mam doma ;-)
Huawei ascend Y300

Uživatelský avatar
Puget
Stálý člen
Příspěvky: 1984
Registrován: 18. 1. 2013 20:38
Zařízení: XiaoMi Redmi Note 5
ROM: stock
Operátor: Kaktus

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Puget » 30. 4. 2013 18:22

Stejne jako lg optimus black u ktereho se to dela power a domecek mam pocit
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9823
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 10
Operátor: Vodafone
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od mitsuu84 » 30. 4. 2013 18:45

Mě to na LG Optimus One funguje,stejně tak na ascendu G300 nebo sonym xprii tipo a šlo to i na htc evo 3D.
Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

Uživatelský avatar
Punkevník
Stálý člen
Příspěvky: 69
Registrován: 13. 11. 2012 20:52
Zařízení: Asus Zenfone 2
Operátor: Kaktus/Vodafone
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Punkevník » 30. 4. 2013 23:28

Tato fce byla přidána v ICS ;)
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9823
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 10
Operátor: Vodafone
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od mitsuu84 » 30. 4. 2013 23:37

Ahaaa.Tak pokud má Jardatrek na LG android 2.3,vysvětluje to,proč mu to nejde a mě na LG jo
Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

Uživatelský avatar
Punkevník
Stálý člen
Příspěvky: 69
Registrován: 13. 11. 2012 20:52
Zařízení: Asus Zenfone 2
Operátor: Kaktus/Vodafone
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Punkevník » 30. 4. 2013 23:41

Přesně tak :)
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9

sawier
Nový člen
Příspěvky: 19
Registrován: 11. 4. 2013 10:26
Zařízení: Galaxy S3 i9300
ROM: CM 11
Operátor: Vodafone

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od sawier » 29. 5. 2013 13:15

bud sem levej, ale furt mi to jen ubira hlasitost, ale screen se mi nepovede udelat :D

Uživatelský avatar
Standa2011
Stálý člen
Příspěvky: 156
Registrován: 14. 4. 2013 9:39
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: B197 My Custom

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Standa2011 » 29. 5. 2013 14:04

Musíš stisknout obě tlačítka současně a držet než se udělá screenshot. Držet minimálně 2s...pokud to pustíš dřív, tak se jen zeslabí volume.

Odpovědět