Přidej se

Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Android fórum, obecná diskuze, novinky, zkušenosti apod.
splinter
Nový člen
Příspěvky: 45
Registrován: 19. 10. 2014 12:22
Zařízení: Huawei y300

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od splinter » 28. 10. 2014 9:45

Me to nejde a nejde...jedine co se mi povede,ze to dokazu stisknout,tak,ze se aspon nezeslabuje hlasitost,ale screen to neudela.
No nejsem ja jelito?Nectu od zacatku poradne a pisu blbosti... :D jasne,ze to maka...
Ja se asi picnu nebo co...sice udelam screen,ale obrazek se nezobrazi..ulozi se to jako screen,ale nic se v galerii nezobrazi... :(

Uživatelský avatar
Puget
Stálý člen
Příspěvky: 1985
Registrován: 18. 1. 2013 20:38
Zařízení: XiaoMi Mi A1
ROM: stock
Operátor: Kaktus
Bydliště: Mám :D zatím...
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Puget » 29. 10. 2014 15:00

Zkus se kouknout do složek, bude to někde v DCIM nebo Pictures, myslím.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

splinter
Nový člen
Příspěvky: 45
Registrován: 19. 10. 2014 12:22
Zařízení: Huawei y300

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od splinter » 29. 10. 2014 15:36

Prosel jsem co slo,alenic.Ukaze to slozku screen,ze jsou v ni dve fotky,ale nic to nezobrazi.

Hoskin55
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: 5. 10. 2014 21:19
Zařízení: Huawei Y300
Operátor: Tesco Mobile
Bydliště: Brno

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Hoskin55 » 2. 11. 2014 22:24

Složka Pictures a v tom je složka Screenshot.
U mě je to:
Storage/sdcard0/Pictures/Screenshots.
Mám nastavený jako výchozí uložiště paměťovku, takže možná to budeš mit v sdcard1.

splinter
Nový člen
Příspěvky: 45
Registrován: 19. 10. 2014 12:22
Zařízení: Huawei y300

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od splinter » 3. 11. 2014 8:36

Vše jsem našel.Složku a v ní screen,ale jak jsem psal.Ukáže se jen obrys rámečku fotografie,ale jinak nic.Ten rámeček okolo foto a v něm pusto a prázdno.Myslím,že to bude tím jak jsem odinstaloval tu aplikaci na focení i s galerií co byla od výrobce.Další náhražky prostě nefungují jak mají.Buď to neuloží fotku a nebo to ukládá dle náhody.

Hoskin55
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: 5. 10. 2014 21:19
Zařízení: Huawei Y300
Operátor: Tesco Mobile
Bydliště: Brno

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Hoskin55 » 4. 11. 2014 23:31

je to možný, já si naštěstí jen původní galerii zakázal, takže jsem to měl hned zase funkční hned, ale je fakt že jsem čuměl když mě s tím zmizel foťák.

grafen
Neregistrovaný uživatel

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od grafen » 18. 11. 2015 20:59

Mam LG Spirit Gold s androidem 5.0.1 a nejde mi ani jedno z vasich rad jak to jde vyfotit poradite?

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5410
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei Y6 II Compact, P8 Lite, Y5
Operátor: Tesco Mobile

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Exp » 18. 11. 2015 21:17

Mělo by to jít přes tlačítko na snížení hlasitosti (VOL-) a zapínací tlačítko (POWER). Stisknout obě zaráz na pár vteřin. Obraz problikne a nahoře v liště se zobrazí zpráva, že je to hotové. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Návštěvník » 30. 11. 2015 22:53

Na LG G4 to taky funguje musi se to chvili podrzet a je to :D :D :D :D :D

Deniska123456
Neregistrovaný uživatel

Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)

Příspěvek od Deniska123456 » 2. 1. 2016 10:59

Prosím poradí mi někdo jak se dělá screenshot na vkworld 700 pro? :D :cry:

Odpovědět

Zpět na „Android všeobecně“