GoClever Quantum 450
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: GoClever Quantum 450
Tak to nezní vůbec špatně.A jak je na tom volná RAM během pužívání?A jak je na tom třeba s kvalitou fotek,popřípadě videa?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Na to jak je to levnej telefon, jsou ty benchmarky výborný. Baterka by se měla po pár cyklech zlepšit.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Prosím vás, potřebovala bych poradit, v tomhle mobilu jsem si nastavila jazyk čeština, ale stejně mám nějaký nastavení v angličtině. Nedá se to vše přenastavit na češtinu???
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Ahoj. Jestli máš v nastavení vybranou češtinu, tak by měl být celý systém česky. Můžou tam být ale výjimky v aplikacích (aplikace mají vlastní jazykové balíčky a nemusí češtinu podporovat - to už pak záleží na tvůrci konkrétní aplikace).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Někdy se stává,že i když máš češtinu,některý nastavení (to hloubš v menu) může bejt v angličtině.Záleží na výrobci,jak důkladně počeští firmware v telefonu.
Samsung Galaxy Note 9
Ahoj, jak se u tohoto telefonu dělá tovární nastavení? Nějak mi vše přestalo komunikovat tak bych chtěl zkusit tovární nastavení než ho pošlu na reklamaci. Díky
v menu -nastavení pak zálohování a obnova dat a pak obnovení továrních dat.
a když mi nejde se ani do mobilu dostat? mám tam heslo ale píšu ho správně a mě to píše že to mám chybně
Sice je to pro samsung ale postup je stejný pro všechny android.
1. vypnout telefon
2. společně držet tlačítko Home + Power (zapnout) a držet do doby dokud se neobjeví obrazovka s logem Samsung, poté tlačítka pustit a vyčkat na spuštění recovery módu
3. poté naběhne recovery mód, kde je několik voleb (na jednotlivé volby se posouvá tlačítkami hlasitost dolů/nahoru, potrvzení se provádí tlačítkem Home)
4. zde je nutné nejdříve vybrat a potvrdit volbu "wipe cache partion", a po provedení vybrat "wipe data factory reset" a opět potvrdit
5. na závěr po provedení předchozích kroků vybrat "reboot system now"
6. systém se restartuje a naběhne do OS v továrním nastavení
1. vypnout telefon
2. společně držet tlačítko Home + Power (zapnout) a držet do doby dokud se neobjeví obrazovka s logem Samsung, poté tlačítka pustit a vyčkat na spuštění recovery módu
3. poté naběhne recovery mód, kde je několik voleb (na jednotlivé volby se posouvá tlačítkami hlasitost dolů/nahoru, potrvzení se provádí tlačítkem Home)
4. zde je nutné nejdříve vybrat a potvrdit volbu "wipe cache partion", a po provedení vybrat "wipe data factory reset" a opět potvrdit
5. na závěr po provedení předchozích kroků vybrat "reboot system now"
6. systém se restartuje a naběhne do OS v továrním nastavení
a tlačítko Home je to dotykový prostřední na displey?