Nová řada od Kazamu s názvem Trooper2. Tvoří ji 4 kousky, mají podobné parametry, oddělěné jsou hlavně úhlopříčkou displeje. Všechny patří mezi low-endy, hlavní je nízká cenovka. Jednou z výhod je prodej v oficiální české distribuci, mají je i velké e-shopy (Alza, Electroworld ad.). Navíc Kazam nabízí v prvním roce bezplatnou výměnu displeje v případě poškození.
Poznámka: vzhledem k tomu, že se jedná o novinku, nemusí být některé parametry uvedené správně. Informace jsem posbíral různě po webu, Kazam je zatím nemá na oficiálních stránkách. V různých e-shopech jsou uvedeny rozdílné parametry, takže to pak postupně ještě upřesním.
Kazam Trooper2 4.0
4" displej s rozlišením 800 x 480 px, dvoujádrový procesor 1 GHz, 512 MB ram, 4 GB vnitřní paměti + slot na karty max. 32 GB. 5 MPx foťák s autofocusem LED bleskem, přední kamera. Kapacita baterie 1550 mAh. Rozměry 113,3 x 66,8 x 9,9 mm. Cena 1689 kč.
Kazam Trooper2 4.5
4,5" IPS displej s rozlišením 854 x 480 px, dvoujádrový procesor 1,2 GHz, 512 MB ram, 4 GB vnitřní paměti + slot na karty max. 32 GB. 5 MPx foťák s autofocusem LED bleskem, přední kamera. Kapacita baterie 1750 mAh. Rozměry 124 x 66 x 12 mm. Cena 2489 kč.
Kazam Trooper 2 5.0
5" IPS displej s rozlišením 854 x 480 px, dvoujádrový procesor 1,2 GHz, 512 MB ram, 4 GB vnitřní paměti + slot na karty max. 32 GB. 5 MPx foťák s autofocusem LED bleskem, přední kamera. Kapacita baterie 2000 mAh. Rozměry 142 x 73 x 9,2 mm. Cena 2989 kč.
Kazam Trooper 2 6.0
6" IPS displej s rozlišením 854 x 480 px, dvoujádrový procesor 1,2 GHz, 512 MB ram, 4 GB vnitřní paměti + slot na karty max. 32 GB. 5 MPx foťák s autofocusem LED bleskem, přední kamera. Kapacita baterie 2500 mAh. Rozměry 167 x 90 x 11,5 mm, hmotnost 203 g. Cena 3305 kč.
Všechny modely jsou v černé a v bílé barvě, mají WIFI, GPS, GPRS, EDGE, 3G, rádio, Android 4.2 a jsou dualsim.
Kazam Trooper2
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Kazam Trooper2
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: GoClever Quantum 4
- Operátor: Vodafone
Re: Kazam Trooper2
Ahoj, hlásím, že Kazama jsem si koupila, ale zjistila jsem, že nemá češtinu v menu. Lenka
- Exp
Ahoj. Jaký model, z jakého obchodu? Kazam se prodává i v oficiální české distribuci, takže čeština by tam být měla.
-
Kazam Trooper2 4.0 ze smarty.cz
zítra tam na ně vlítnu, do telefonu nebyli dvakrát příjemní..
popisovala jsem to tady ještě na jiném foru ke GoCleveru, zkopíruju to sem
"Re: GoClever Quantum 4
Příspěvekod Lencucuna » 7. 10. 2014 17:46
Ahoj, tak Kazama jsem dneska dovezla ze smarty.cz (vyzvednuto ve Smarty Pointu) domů. Natěšená jsem tam dala simku, baterii, zapnula jsem ho a hned jsem se vytočila. Chybí čeština v menu.
Volala jsem do Smarty a slečna na drátě byla docela drzá, prej, jestli to tam fakt není? Tak říkám, že ne a co mi k tomu řekne. Jasně se chvástají na svých stránkách, že vše pochází z české distribuce a má české menu. Prý ona nemá, co by mi k tomu řekla...
Pak mi slíbila, že mi někdo asi od nich zavolá..nebo jestli ho chci vrátit, tak ho mám odnést zpátky do Smarty Pointu, oni ho převezmou a peníze mi vrátí na účet, to se mi taky dvakrát nezamlouvá.
Zatím si jdu uvařit kafe a poptat se taky, jestli mi někdo neporadí..
Dík za rady. Lenka"
zítra tam na ně vlítnu, do telefonu nebyli dvakrát příjemní..
popisovala jsem to tady ještě na jiném foru ke GoCleveru, zkopíruju to sem
"Re: GoClever Quantum 4
Příspěvekod Lencucuna » 7. 10. 2014 17:46
Ahoj, tak Kazama jsem dneska dovezla ze smarty.cz (vyzvednuto ve Smarty Pointu) domů. Natěšená jsem tam dala simku, baterii, zapnula jsem ho a hned jsem se vytočila. Chybí čeština v menu.
Volala jsem do Smarty a slečna na drátě byla docela drzá, prej, jestli to tam fakt není? Tak říkám, že ne a co mi k tomu řekne. Jasně se chvástají na svých stránkách, že vše pochází z české distribuce a má české menu. Prý ona nemá, co by mi k tomu řekla...
Pak mi slíbila, že mi někdo asi od nich zavolá..nebo jestli ho chci vrátit, tak ho mám odnést zpátky do Smarty Pointu, oni ho převezmou a peníze mi vrátí na účet, to se mi taky dvakrát nezamlouvá.
Zatím si jdu uvařit kafe a poptat se taky, jestli mi někdo neporadí..
Dík za rady. Lenka"
-
Pokračování.....
Kazama jsem dnes předala na Smarty Pointu, milá slečna zde stejně jako já zjistila, že čeština nikde.-)
Telefonovala se smarty.cz, slíbili, že mi pošlou jiný přístroj, že se omlouvají, tak uvidíme. Napíši, jak to bude pokračovat.
Po včerejší neochotě ani památky:-))
Lenka
Kazama jsem dnes předala na Smarty Pointu, milá slečna zde stejně jako já zjistila, že čeština nikde.-)
Telefonovala se smarty.cz, slíbili, že mi pošlou jiný přístroj, že se omlouvají, tak uvidíme. Napíši, jak to bude pokračovat.
Po včerejší neochotě ani památky:-))
Lenka
- Exp
No hlavně že mají na webu "Zařízení pochází z oficiální české distribuce s plnou podporou autorizovaného servisu na dva roky. Menu v českém jazyce." Ale tak stát se to může. Nech si ho vyměnit za novej kus. Pokud by to bylo to stejné, tak využít záruky 14 dní na vrácení, nechat si vrátit peníze a koupit ho jinde.
-
Přesně tak, už cestuje do Prahy. Prý mi pošlou obratem (dle slečny na Smarty Pointu tak příští středu) jiný. Ten Smarty Point je v prodejně O2 a tam je nejvíc zajímalo, proč jsem si vybrala neznámý telefon a né něco ze známých značek. No právě proto, jináč bychom všichni měli Nokii že?
Hodím sem pak, jak to dopadlo.
Díky za rady Lenka
Hodím sem pak, jak to dopadlo.
Díky za rady Lenka