Lark Ultimate 7i (Win 8.1 Bing)
-
- Zařízení: Prestigio PAP3500DUO
- Firmware: v1.0.14
- Operátor: T-Mobile
Lark Ultimate 7i (Win 8.1 Bing)
displej IPS 7", 1024 x 600
procesor Quard Core Intel Atom Z3735G
interní paměť 16 GB
výstup HDMI, Bluetooth
přední fotoaparát 0,3 Mpx, zadní fotoaparát 2 Mpx
Windows 8.1
Ode dneska (1.4.) maji v HM Tesco v akci tento tablet - 1799,- Kc. Takovy low-endovejsi nastupce modelu 8i. Oproti nemu vsak nabizi HDMI vystup, ma ale nizsi uhlopricku (jen 7") i rozliseni (1024x600), predni kamerka ma jen 0,3Mpx. Soucasti baleni tentokrat neni dotykove pero, nabijecka je jinaci - problem s dotyky pri nabijeni by tentokrat byt nemusel. V ostatnich parametrech se nijak zasadne nelisi, maximalne ma o pismenko novejsi CPU . Rocni licence na Office 365 je samozermosti.
Nemuzu to na 100% potvrdit, ale prijde mi ze vyrobce nijak nezmenil cinskyho dodavatele. Tablet mi dle specifikaci prijde hodne podobny cinskemu modelu Ployer Momo7w, rozdil je snad jen v pritomnosti zadniho fotoaparatu.
P.S.: Nemam odzkousene, ale na originalni folii displeje je uvedena podpora MicroSD karet 16GB. Jestli je toto maximalni kapacita, kterou tablet zvladne prezvykat netusim. V manualu ani na krabici neni rovnez uvedena podpora OTG, netusim zda ji tablet disponuje. Prohlizel jsem si jej zatim pouze v obchode, se stestim jsem hned natrefil na prvni vadny kousek (modry), ktery se odmital zapnout. Jak jsou na tom ty ostatni jsem nezkoumal, doporucuji vsem zajemcum pred koupi otestovat alespon zapnuti.
Timhle bych prosil vsechny nove a stastne majitele aby se podelili o sve dojmy zkusenosti s timhle kouskem. Planuji si tuhle srandu taky poridit.
Zajima me hlavne:
♦ podpora/nepodpora OTG
♦ kvalita WiFi signalu
♦ celkove dojmy, problemy a zavady
Naposledy upravil(a) ShockeyCzT dne 2. 4. 2015 16:20, celkem upraveno 3 x.
-
- Zařízení: Prestigio PAP3500DUO
- Firmware: v1.0.14
- Operátor: T-Mobile
Re: Lark Ultimate 7i (Win 8.1 Bing)
Tak pridavam dalsi info: Docela zajimava diskuze o tomto tabletu se rozjizdi na Zive poradne - http://www.zive.cz/poradna/zkusenosti-- ... tanswers=1
Zadim dodavam prvni zkusenosti:
Anonym:
Zadim dodavam prvni zkusenosti:
Anonym:
Jirka:Office je v tabletu ma roční licence,sviznost je víc než přijatelná.Nabíjení je pres USB .Za tuhle cenu si myslím ze je víc nez dobra.Lehce se zahřívá(to ale všechny tablety).Reset flash paměti do tovarniho stavu trvá asi 20 minut.(lze vybrat tovární či tzv. částečný reset) .7" display je vhodný na prohlížení,nikoliv na práci.
Neodolal jsem a tablet si koupil na zkousku. První co me prekvapilo, ze sice ma uvedeno rozliseni 1024x768, ale v nastaveni vidim 1280x780 a nedá se to zmenit. Tak nevim, kde je chyba. Po samotnem spusteni zbyva 5.75GB volne (neinstaloval jsem zatím Office). Design odpovida cene, zpracovani ujde, zadni část zni dute, vse licuje, uvidi se, jak bude vypadat za 14dni, co ho poradne protahnu. Boot systemu je docela svizny. Dle mého, za ty peníze na blbnuti do postele a cestovani budes dostatecny. Baterie při pripojeni mysi, wifine a v plnem podviceni vydržela 3:45. Nabijecka je silena, musel jsem pouzit nabijeni z notasu, protože to co je soucasti není nic svetoveho. Kazdopadne za cenu bez kacky 1800Kc, to není nejhorsi.
Slozeni flash jsou tri partition: 100MB systemove, 8.98GB (C:), 5.47GB odd. pro obnoveni (v systemu není videt). Z toho C: je pak onech skoro 6GB volnych.
OTG funguje bezvadne jak s mysi a klavesnici, tak s USB Flash.
Zkousel jsem prehrat stream.cz video, hlas srozumitelny, repro nechrci ...youtube Depeche Mode uz bylo horsi, basy zadne, repro trochu chrčelo.
... trochu mala písmenka v IE při zadavani stranky, jinak app jak která ...u nektere jsou pro me oci trochu mala písmenka, ale to se snad bude dat nejak nastavit. Blbe je, ze nejde hýbat s rozlisenim a snížit jej.
... nabíječka je hodne obycejna a ma slaby vykon. Chce to silnejsi.
... dotykove pero není, je jen USB kabel, nabíječka a tablet.
Přes klavesu Esc jde vlezt do BIOSu