Přidej se

Nezname aktualizace

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
Skanky
Neregistrovaný uživatel

Nezname aktualizace

Příspěvek od Skanky »

Ahoj,
Vlastnim telefon Doogee DG750. Mam ho cca 3 mesice a pred nejakym casem mi zacali na oznamovaci liste naskakovat ruzne aktualizace nebo aplikace. Nevim jak to jinnak nazvat. Kazdopadne, objevi se tam neznama ikona s cinskym textem. Akoby cosi ke stazeni. Jednou jsem na to i kliknul a kdyz zacalo stahovani tak jsem radsi rychle vybral baterku. Nevite nahodou co to vyskakuje za hlouposti?

maxXx
Zařízení: Xiaomi Mi A1
Firmware: Lineage OS
Operátor: Tesco Mobile
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezname aktualizace

Příspěvek od maxXx »

Zdravím,

s telefonem této značky nemám osobní zkušenost, ale aktualizace mimo obchod Google Play jsou v zásadě dvojího typu.
Software a aplikace
1. Aplikace - aktualizuje pouze vybrané aplikace od výrobce (které neleze odinstalovat).
2. Software - aktualizuje sestavení celého systému v lepším případě povýší celou verzi androidu.

Tvůj telefon obsahuje Android 4.4, takže možná půjde pouze o opravu chyb a zlepšení výkonu dané verze 4.4...
Update touto cestou (přes telefon tzv. OTA) bych se nebál, telefon na rozdíl např. od počítače nestahuje jen opravu daných chyb u celého systému, ale stahuje celý systém, proto stahování i následná instalace chvilku trvá, avšak pokud se budeš držet pokynů, nemělo by se nic stát...

Po update se pro zlepšení výkonu a stability doporučuje udělat tovární reset zařízení... (ale to není pravidlo ani povinnost)
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...

[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz

- zde na fóru si všichni tykáme

Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Re: Nezname aktualizace

Příspěvek od Mr.Oizo »

Ještě je možné že má nainstalován původní čínský obchod play. Ten pak nabízí také aktualizace předinstalovaných aplikací.

Odpovědět