Alcatel OT Fierce
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Alcatel OT Fierce
Já jsem se právě díval, že u nás tady ten model není k sehnání. To sis s tím teda docela užil co? Neexistuje tam třeba nějaká globální (general) verze firmwaru přímo od Alcatelu, kterou by se to dalo přehrát?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: Xiaomi RedMi Note 3 SE
- Firmware: Miui v9 CZ/SK
Re: Alcatel OT Fierce
Blizko ma tenhle foun s oznacenim 7024w k OT 7025 SNAP ale preci jen jsou tam HW rozdily (viz http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... 5741)takze by to preflashnuti asi neklaplo :p
Ma to zamceny bootloader(na dotaz ohledne odemceni Alcatel USA ani TMob neodpovedeli),takze vyvoj custom ROM stoji ikdyz by developeri se nasli.Ale zas na to ,ze je bootloader zamcenej(nebo teda ma byt) borci stojici za NCK Dongle zatim jako prvni a jedini prisli na zpusob jak telefon preflashnout(odblok nabizi vic spolecnosti).Ja jsem odblokoval pomoci NCK,ale zatim jsem flash nepokousel(uz mockrat se mi overilo,ze pokud to funguje nevrtej do toho)-zvlast kdyz mam ten "neofiko" FW.Jo a ikdyz to na arene nepisou podporuje OTG a sklo/plast na displayi je oleofobni a tvrzenej(od toho rijna ho pouzivam a ani skrabanecek)
Rootle to samozrejme mam
Ma to zamceny bootloader(na dotaz ohledne odemceni Alcatel USA ani TMob neodpovedeli),takze vyvoj custom ROM stoji ikdyz by developeri se nasli.Ale zas na to ,ze je bootloader zamcenej(nebo teda ma byt) borci stojici za NCK Dongle zatim jako prvni a jedini prisli na zpusob jak telefon preflashnout(odblok nabizi vic spolecnosti).Ja jsem odblokoval pomoci NCK,ale zatim jsem flash nepokousel(uz mockrat se mi overilo,ze pokud to funguje nevrtej do toho)-zvlast kdyz mam ten "neofiko" FW.Jo a ikdyz to na arene nepisou podporuje OTG a sklo/plast na displayi je oleofobni a tvrzenej(od toho rijna ho pouzivam a ani skrabanecek)
Rootle to samozrejme mam