Přidej se

Jiayu G4S

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemá někdo zkušenoti z Jiayu G4S?

Příspěvek od mitsuu84 »

Právě,cena elektroniky(néjen teda je jí) srašně klesá a co třeba před rokem člověk koupil za 10tis,ted je rád kdxyž prodá,plácnu za 3tis.I když kyž sme u smartphonů,tak třeba iPhony si ceny držej i jako starší modely a i některý značky jako Samsung atd viz S3 nebo S4,i když taky ceny spadly dolů.Já právě dnes byl na 99% rozhodlej pro toho Honora 3C,pač se dá i s dopravou přes DHL sehnat sakum prásk za neclých 3800kč,což je super cena za tu výbavu.Ale ted to Jiayu mi udělalo čáru přes rozpočet.S tím by odpl stres z čekání zda to z číny dojde nebo nejdojde,když to je přes překupníka v ČR atd.A receze třeba na Jiayu G3 Turbo jak si dával a podobně sou vesměs dobrý,takže to zas nějakej šunt nebude.A i kdyby,dicky se to dá prodat dál i když třeba s menší ztrátou.mě právě zarazila ta cena 3300Kč,protože jinde se cena hejbe kolem 180 dolarů+ v cizině a v ČR za něj chcou od 5tis vejš v e-shopech co se zabejvaj dovozem z číny.Ale podle komentu na FB atd je tenhle prodejce spolehlivej a nejsou s ním problémy,spíš naopak.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

Jj taky chodím na FB k tomu Android asistent a koukám co tam má nového třeba ted tam měl Note 3 myslím za necelé 4 000 Kč ale pak jsem si uvědomil, že to není od značky Samsung ale i tak je to taky super a mnoho dalších telefonů co on tam prodává jsou solidní a hlavně za dobrou cenu a vypadá to, že si neúčtuje nic navíc jako české obchody :lol: Hold ČR obchody vřdy musí čechy okrádat mno jak jinak :x

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jo,to je on ten Android asistent.Já mu psal skrz to Jiayu a hned odepisoval a podával info,že cena i parametry na 100% sedí,že pokud nemám aukro učet,domluvíme se jinak skrz platbu atd atd.A má tam plno komentů od spokojených lidí,co od ně kupovali smartphone.Takže tam bych se asi nebál něco koupit.Budu si to muset nechat projít hlavou,pač Honor 3C byla "láska" na první kouknutí,jak se o něm začlo psat a přece jen Huawei je známá a kvalitn značka.Ale zas Jiayu má nabušenej hardware za nižší cenu.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Jj ale být tebou bych se toho nebál ale to je na tobě ;) Jinak můj Y300 je první android co mám a nevěděl jsem co si mám koupit vše bylo drahé a v té době byl levný a se skvělým poměrem Huawei ale bál jsem se toho ale nakonec jsem si ho koupil a sem rád sice si ze mě všichni na začítku dělaly pr*el s názvem Huawei ale nakonec se pak dostaly k názoru, že je to dobrá značka a nakonec si spolužák taky koupil Y300 a ted si chce koupit Samsung S3 a řikám mu nekupuj si to akorát prohloupíš a vybílíš si kapsu tak uvidíme jestli dá na moji radu :lol:

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já myslel že první si měl G300.Jinak souhlas,já na Y300 narazil uplnou náhodou.Sem prodlužoval smlouvu a koukal sem co maj a uvažoval sem o Xperii E a samsungu (ted nevím už označení),pač oboje bylo lepší jak LG OO.A pak sem si všim náhodou Ascenda Y300 a bylo to jasný.Tak půl roku před tím sem dvou známejm doporučoval na základě recenzí atd Ascenda G300 a obě dvě z něj byly unešený,takže sem si řek že s Y300 taky chybu udělat nemůžu.A neudělal.Když pominu tohle forum co sem dík ní našel (taky haluzácky),tak ten telefon šlapal jak hodinky a že sem mu dával na prdel.Já hry nebo tak nějak nehraju,uplně vyjímečně a spíš ze zvedavosti,takže mi ani nevadilo,že náročný hry neutáhne.Ve všem ostatním šlapal a 100%.Jenže pak sem chtěl něco lepšího,hlavně větší displej a aspon 1GB ram,byl sem rozhodlej pro Zopo ZP700,ale na poslední chvilu se naskitla možnost vzít toho Honora 2 a bylo zas jasno,bylo to Huawei.Ten Honor je užasnej telefon,loni to byl nejvyšší model co Huawei nabízel a je to poznat.Jenže od začátku co se o tom začlo psat,tak mi padl do oka Honor 3C,furt sem čekal že se třeba stejně jak v případě Honoru 8X objeví evropská verze a ono nic.A i kdyby,tak by cena byla asi dost vysoká,vzhledem k ceně novinek jako Y530,G6 atd.A když už sem se teda rozhodl,že vemu Honora 3C z číny za dobrej peníz,tak mi zas pošle někdo link na to Jiayu :lol: :lol: .Takže moje skoro 100% odhodlání zůstat věrnej značce Huawei je,víš kde :lol: .A když to vemu kolem a kolem,důvod měnit nemám,Honor 2 má vše co potřebuju a využiju.Ale nahlodal mě zas ten Honor 3C a už zas su myšlenkama u uplně jinýho modelu od jiné firmy :lol: .
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Jj prvně jsem měl G300 ten pak šel na reklamaci, vrátily mě peníze a pořídil jsem si Y300 :) Zítra to zkusím probrat a možná bych do Jiayu šel a jak se ta značka vůbec čte? :D

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

:lol: To nevím,já to čtu jakou Jau :lol:
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Zítra si to zkusím hodit do překladače a spustím výslovnost :D

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak ono výslovnost zas asi nebude až tak duležitá.Třeba Huawei většina lidí čte tak,jak se to píše a taky má bejt výslovnost jiná.HTC to stejný,většina lid to čte Há Té Cé.Prostě počeštěný :D
Samsung Galaxy Note 9

itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original

Příspěvek od itomisak »

Y300 koupis v Praze v Tesku na Novým Smíchově nový za 1990 Kč takže prodat starý za 2 je nesmysl
SamSung S7edge

Odpovědět