Přidej se

Sony Xperia Z Ultra

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Sony Xperia Z Ultra

Příspěvek od michalkalensky »

Jj volných bude cca 13 GB. Vyhovovala by mi 32 GB, ale ta není a varianta s 64 GB je moc drahá :( Škoda,že to Xiaomi nedomyslel s těmi sd kartami :roll:

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak už sem rootlej a obnovuju aplikace přes TB :D
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Mitsuu tak ať dobře slouží. :) Ale teda řeknu ti...uuuuffffff! :D A to jsem si myslel že je Honor 3C už moc velkej. Tohle už je pořádnej kus telefonu. :) Díky za parádní fotky.

Michale, taky super výběr. Těch 16 GB bude na běžný používání určitě stačit. :) Já mám v G300 jen 4 GB kartu a to ji nemám ani z poloviny zaplněnou. :) Pak dej vědět až dorazí.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jo jo,je to pořádnej kus smartphonu a pidi kousek tabletu,prostě phablet jak vyšitej :lol: :lol:

Tak reakce po prvním dnu.Baterka,i když kapacita 3050 mAh na 6.44" FullHD displej mi přijde malá,tak zatím aj dobrý.Od sundání z nabíječky uplynolo 17h 22min a sem na 61%.celou dobu zaplá wifi (doma) a v práci 2G/3G,tři asi 5min hovory,pár sms a jinak klasika viber,facebook,tapatalk,chrome atd.Takže dlě mě to nění špatný a to bez režimu Stamina a podobně.Se Staminou by výdrž měla bejt ještě lepší.Zkoušel sem i GPS a první fix byl během 5 sekund,takže sem zvědavej jak si povede zejtra na cestě do Brna Sygic.Ovládání jednou rukou se dá například u psaní sms,na chatu atd,ale jinak je lepší požít obě.Co mě trocha mrzí,tak že Sony nemá možnost přiblížit klávesnici,dialer atd na jednu stranu pro lepší ovládání jednou rukou.Huawei to mělo na Honoru i co sem četl tak na Mat M1 atd.Volá se s tím fajn,dokonce z něj volal i kolega ženě,takže sem viděl jak to vypadá v realu a docela to jde.I když v dněšní době se to nějak neřeší,ale pár let z5 by člověk vypadal jak blázen :lol: .Takže i přes neskladnost (čouhá z kapes) sem s ním spokojenej na max.Ješt koupit pogumovanej zadní kryt a folii a bude to o.ka.Jo a RAM zbejvá běžně mezi 300-600 mb,což je docela nezvyk oproti honoru,kde to bylo 900-1300 mb,ale i tak šlape bezchybně a rychle.Zkoušel sem hry jako Real Racing 3,Need For Speed Most Wanted atd a všechny jely uplně luxusně.Jen teda jediný na co se zatím neodvažuju,tak hodit ho do vody :lol: :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

ShockeyCzT
Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
Firmware: 5.1.1

Příspěvek od ShockeyCzT »

Neboj klidne ho vykoupej jen poradne zavri krytky :D taky jsem se u z1 bal :D
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Láká mě to,ale furt mě něco drží zpět :lol: :lol: ..ono to aj píše když sem nabíjel a odpojil nabíječku,tak bych zadělal krytku skrz voděodolnost :D .A nevíš jak to je s tou RAM?U huawei se mi ukazovalo v AnTuTu nebo cpu-z normal total 2GB a zebejvalo furt kolem 1 GB..u sonyho mi to total ram ukazuje 1.66 GB a zbejvá 300-600mb.Vím že GPU atd si kus ukrojí,ale neměla by se v aplikacích co testují telefon a nebo o něm dávaj info ukozaovat celková hodnota,tedy 2 GB ?
Samsung Galaxy Note 9

ShockeyCzT
Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
Firmware: 5.1.1

Příspěvek od ShockeyCzT »

sony tu cast vyuzivanou hardwarem oddeli od systemu takze je skryta je to u vsech sony a ty 2gb tam opravdu jsou kdyz nainstalujes custom rom tak mam dojem ze se to zobrazuje normalne

me se u g3 zobrazuje taky jen 2,85gb

Obrázek

vzpomen si na Y300 taky se v cm neukazovalo 512mb ale jen 39x
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Aha,dík moc za vysvětlení.Já se včera lek,že mám nějakej vadnej kousek,pač sem byl zvyklej že u Honorů obou mi to ukazovalo celkovou RAM v aplikacích jako třeba to CPU-Z.Takže ještě jednou dík moc ;)
Samsung Galaxy Note 9

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Tak výdrž na baterce vypadá docela dobře. Při tomto stylu používání by se někam ke 2 dnům mohl dostat a to je na tak velkej telefon podle mě ok.

Jinak s tou volnou ramkou bych si vůbec nelámal hlavu. Od toho tam je aby se používala a pokud to má Sony optimalizované na její využití, tak je to jedině dobře. Při zapnutí nějaké náročnější aplikace nebo hry se to kdyžtak automaticky uvolní. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Asi tak,RAM neřeším,telefon jede jak čert.Jn mě zaskočil ten celkovej udaj.

Aj kolegovi co má tu Lumii 6" se sony líbil,hlavně jak je tenkej.A pak sem byl na obědě s dvěma kolegama a prej,už viděl Jarin to pádlo tvoje (ten s lumii),říkám že jo,ráno.Prej tak to musí bejt pěkně nasranej,pač všem tu Lumii všem na firmě ukazoval a že toe největší smartphone co se prodává a že větší nikdo mít nebude,že on má to nej.A prej jak ho známe,zejtra pžijde s televizou placatou jen aby měl větší stroj jak ty :lol: :lol: :lol: A že su šmejd,pač skrz mě ,resp Sony nebude mět ani klidný spaní (byl na noční) :lol: :lol: :lol:
Samsung Galaxy Note 9

Odpovědět