GoClever Quantum 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: GoClever Quantum 4
Tak pak dej vědět až ti příjde jakej to na tebe udělá dojem. Pokud ho teda budeš nakonec rozbalovat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: GoClever QUANTUM 4
- Operátor: t mobile
mám telefon od čtvrtka,první android a dost se v tom plácám,moje postřehy zatím,telefon při automatickém jasu poblikává a docela dost,stejně jako píše v polské recenzi,při běžném užívání max den baterka,navigace velmi nespolehlivá,co chvilka se ztratí poloha,hledá dlouho polohu atd.zkusím vychytávky od polské recenze a uvidíme,jinak spokojenost,displey viditelný i na přímém slunci
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jenom k tý baterce,většina androidů je jednodenní zařízení.Ráno sundáš z nabíječky a večer na nabíječku vracíš.Ovšem záleží ale taky na používání,s omezenejma mobil datama atd dosáhneš vyšší výdrže.Ted určitě telefon nedáš z ruky jak na něm vše zkoušíš,kor když to je tvůj první android,takže výdrž den není zas tak špatná ne?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak bracha mi tam hodil launcher xperia Z ultra . Telefon je ted jeste sviznejsi a pro me prehlednejsi , jelikoz jsem predtim vlastnil xperii Tipo
Takze urcite doporucuji
Takze urcite doporucuji
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Pritelkyne ma prave taky sony xperia tipo,porad jenom na nej nadava,je maly,pomaly,pise se na nem hrozne,prookupuju tento foun,jsemna nej moc zvedavy
Naše forum, vaše forum :-)
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš a tos chtěl původně Aligátora,kterej dle mě by byl pomalejší jak Tipo .A my teda Tipo doma máme a zas taková katastrofa to není,jede docela svižně.A kámoška má Tipo dual a nedá na něj dopustit,hlavně skrz výdrž baterky a že je malej.Ale každopádně na GoClevra nemá a pořád sem docela překvapenej a v údivu z toho výsledku testu v AnTuTu
Samsung Galaxy Note 9
-
- Neregistrovaný uživatel
tak telefon mám doma u je rozbalený a všiml jsem si,že jsem dostal kartu kde jsem odkazán na kryt na skinzone ale nikde ten unikátní kod nemohu najít nevíte kde je?
První dojmy luxus! Hned po zapnutí byl největší obdiv v tom,že má krásný displej na co nejvyšší jas než Y300 takže určitě má lepší displej než Y300! Poté taky má lepší android 4.2 se vším všudy a Y300 boužel jenom 4.1 Ale naopak co mě zatím nepotešilo je to když jsem uviděl to zpracování telefonu! Je z nějakého levného plastu,reproduktory jsou cca 2 mm na každé straně skryté displejem (sklo) takže špatně udělaný sklo a pak je také led dioda nakřivo Ale nejvíc mě tedy potešil ten skvělí displej!! Přemýšlím,že bych zkusil máme říct,že bych jí dal Y300 a Goclever si nechal !
Časem napíši nějakou pořádnou recenzi Máte nějaké dotazy?
První dojmy luxus! Hned po zapnutí byl největší obdiv v tom,že má krásný displej na co nejvyšší jas než Y300 takže určitě má lepší displej než Y300! Poté taky má lepší android 4.2 se vším všudy a Y300 boužel jenom 4.1 Ale naopak co mě zatím nepotešilo je to když jsem uviděl to zpracování telefonu! Je z nějakého levného plastu,reproduktory jsou cca 2 mm na každé straně skryté displejem (sklo) takže špatně udělaný sklo a pak je také led dioda nakřivo Ale nejvíc mě tedy potešil ten skvělí displej!! Přemýšlím,že bych zkusil máme říct,že bych jí dal Y300 a Goclever si nechal !
Časem napíši nějakou pořádnou recenzi Máte nějaké dotazy?
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Já si to myslel že to nevydržíš a že i přes tvrzení jak dárek nerozbalíš,se na něj hned vrhneš A to zpracování,hold někde se šetřit musí a za 2100kč musí člověk počítat s nějakejma "nepodělkama".Ale zas lepší je mět trocha horší plasty a kvalitní displej a HW než mět kvalitní spracování a displej a HW bejt šuntovej.
Samsung Galaxy Note 9
-
- Neregistrovaný uživatel
nevíte tedy jak to je stím vouchrem od skinzone?