Přidej se

Neken N6

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Neken N6

Příspěvek od michalkalensky »

Tak po přemýšlení jsem uvážil, že do Neken N6 půjdu ;) Koukal jsem i na komunitu a ta je také vynikájící je spoustu custom romek včetně kitkatu :D
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 16. 10. 2014 22:34, celkem upraveno 1 x.

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak psal si v jiným vlákně okolo 4tis..a 4350Kč je okolo 4tis :lol: A nebo počkej,jestli třeba nesleví další várku,i když u něj bych spíš čeka že zdraží :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Cena se furt mění :D
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 16. 10. 2014 22:34, celkem upraveno 1 x.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

To jo,cena je konečná (ta co momentálně svítí jako Kup ted),ale dřív tam měl že ceny se aktualizují a už zejtra může bejt nižší-vzpoměn si na Jiayu G4S,první várka 3300Kč a další už kolem 5tis (cenu měnil 3x během dne).A u vícero telefonu mění cenu během aukce.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Záruka je jen 12 měsíců? Do toho bych nešel.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Jinak dnes jsem napsal českému webu kde recenzují čínské telefony a prý se pokusí sehnat Neken N6 a bude recenze ;)

EDIT: Nakonec telefon s výkonější verzí nemohou sehnat takže recenze nebude :(
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 4. 6. 2014 14:58, celkem upraveno 1 x.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

EDIT 10.6.2014
Tak jsem napsal tu recenzi + fotky a je to ve třetím příspěvku ;)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Reakce na recenzi tady viewtopic.php?f=30&t=3451#p31210 ;)

Dík za přidání,hodně,povedená a detailní recenze ;) .Jen by mě zajímalo,zkoušels to Xiaomi Mickey na Nekenu?A jak si na tom by očko s výdrží baterky?2000mAh ve spojení s FullHd displejem atd asi nebude moc velkej držák co?Co je fajn,tak že po přidržení menu tlsačítka se nabídne google now atd a po přidržení domečku spuštěné aplikace.Huawei to má naopak a byla docela fuška si na to zvyknout (u HH2 a H3C) a i ted se sem tam spletu.nevím proč to maj tak blbě.A ještě,jak si na tom s fixací GPS a přesností?A ještě mě docela zarazilo AnTuTu skóre (né že by to bylo nějak směrodatný a nebo přesný),ale "jen" cca 15600 bodů?Sem čekal víc,protože s H3C,který je slabší jak po stránce CPU tak i GPU sem hejbu 17tis+ na ofiko rom a stejný to bylo i na Miui a nebo upravený stock rom.A gratuluju k novýmu smartphonu a hlavně at vše funguje jak má a seš s ním spokojenej ;)
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Díky. Xiaomi MiKey jsem nemohl vyzkoušet jelikož jsem si to nakonec rozmyslel a jako dárek jsem chtěl PowerBank takže ještě vlastním Xiaomi PowerBank 10 400 mAh :) S výdrží baterie jsem na tom cca den pokud mám neustále zapnuté wifi (a živou tapetu) od dnešního rána mám nastavenou normální tapetu a vždy když nepotřebuji wifi nebo 3g tak ho vypnu a šetřím s baterií a dnes ráno v 7:00 jsem měl 100% a ted mám 83% takže si myslím,že je tam i šance to dotáhnout na ty dva dny ale ještě to několikrát otestuji a pak dám vědět. Já ani Google Now nepoužívám takže nevím. S fixací GPS a přesnost zatím moc nevím jelikož jsem ještě navigaci nezkoušel ale když jsem třeba zapnul mapy od googlu tak to našlo moji polohu během cca 5 vteřin. S tím Antutu to ani nijak neřeším já jsem hlavně spokojený, že hlavně můžu telefon používat bez sekání :)

EDIT 12.6.2014
Tak jsem zkoušel test GPS a mohu říci, že vůbec nefunguje chová se jako kdyby telefon GPS neměl! Zapnu Sygic a moji lokaci to nenajde ani za 15 minut a když zkouším EPO tak to ani nenaběhne a satelit to nenajde žádný takže musí být něco s anténou :(

Odpovědět