Přidej se

Sony Xperia Z Ultra

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Sony Xperia Z Ultra

Příspěvek od Exp »

:lol: to se teď holt budete hecovat kdo má větší... :lol: :lol: :lol:
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Telefon samozdřejmě :lol: :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

:D Myslels snad něco jinýho? :lol:

Ale dost OT. :) K té velikosti po prvním dnu...myslíš že si na to zvykneš? Není to už moc veliký? :) Třeba ve srovnání s tím Honorem 3C?

Napadlo mě jestli třeba i T-mobile nemá něco jako dvojsimku u Vodafonu. To jsou pak dvě sim karty se stejným číslem, může být vždycky zapnutá jen jedna. Šlo by pak k tomu třeba koupit nejlevnější obyč Samsung za 350 kč a na nějaký náročnější aktivity (práce, kolo apod.) nechávat Sony doma (v režimu letadlo). Ale to píšu jen jako tip. ;)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

T-Mobil má tu možnost dvou sim se stejným číslem.Ale myslím že si zvyknu v pohodě.Mět druhej mobil,tak to by bylo stejný jako k honoru koupit tablet a to sem nechtěl,řešit dvě zařízení.A navíc doma mám ještě s droidem LG P500 a pak noki 6131 a n72,takže při nejhoeším by se vzala druhá sim.Ale určo to nebude potřeba.Oproti Honoru to je fakt pádlo,ale zas je užší a líp se drží,honor dík lesklýmu zadnímu krytu strašně klouzal,xperie ne.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Tak to je nářez. Takovej velkej stroj, že vás to pořád baví měnit ty telefony. Co vás k tomu vede?
Ale jinak pěkný. Michal K. taky nový mobil, a to byl tím Nekenem tak unešenej.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

Jj já byl s Nekenem spokojený kromě toho, že se mi nepodařilo doživotně rozchodit tu GPS musíš vždy po měsíci opakovat návod a taky neměl android 4.4 což potřebuji pro funkčnost sportovní náramku Xiaomi Mi Band, který jsem si koupil :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Pavel píše:Tak to je nářez. Takovej velkej stroj, že vás to pořád baví měnit ty telefony. Co vás k tomu vede?
Ale jinak pěkný. Michal K. taky nový mobil, a to byl tím Nekenem tak unešenej.
Mě k tomu vedlo pouze to,že sem uvažoval o tabletu a zas tahat dva přístroje se mi nechtělo.Tak sem udělal kompromis a vzal tohle spony a mám 2v1 :lol: Honora sem prodal za 3500,dopaltil si a za 7 vzal novej.A na dva roky mám aspoň CZ záruku a klid,teda pokud se během 14ti dní něco nevytentí a nevrátím ho v tej lhůtě.
Samsung Galaxy Note 9

myg74
Zařízení: Lenovo P70-A
Firmware: zatím S133
Operátor: T-Debile

Příspěvek od myg74 »

Kde jsi ho bral za 7 novej?

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak po kladných a vau reakcích jedna nemilá.Z ničehonic přestal fungovat fotoaparát,jak přední tak zadní.Ofiko aplikace fotáku napíše že lituje,ale byla ukončena,aplikace z google play hlásí že se nelze připojit k fotoaparátu.Vestavěná galerie ani nenačte fotky,názvy alb,počet fotek jo,ale obraz nikde.V servis menu to píše u Camera-camera connected a u Sendoracy camera-not suported.Smazat data aplikace nepomohlo a tovární nastavení taky ne.Bootloader mám zamklej.Nejaká rada??
Samsung Galaxy Note 9

ShockeyCzT
Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
Firmware: 5.1.1

Příspěvek od ShockeyCzT »

Reklamuj to dokud je cas tohle je divny u sony se to delo kdyz byl odemklej bl a jeste tam byl android 4.2 jeste by mozna mohlo helpnout prehrat fw pres flashtool na to nemusis mit odemknuty bootloader takze staci flashtool, ovladace a spravnej fw nejlepe uplne stejnej jakej tam mas ted
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1

Odpovědět