Lark Ultimate 8i - levný tablet s Windows 8.1
-
- Zařízení: Prestigio PAP3500DUO
- Firmware: v1.0.14
- Operátor: T-Mobile
Re: Lark Ultimate 8i - levný tablet s Windows 8.1
4:23 test displeje s připojenou orig. nabíječkou - skutečně jej lze velmi špatně ovládat. Takže chyba u všech kousků.
Dakujem za super informácie. Vieš ešte poradiť ako prinútiť 365 aby sa dala inštalovať na kartu alebo aspom ako sa pri inštalácii dostať do nastavenia. Nech môžem všetky ukladacie priečinky presmerovať podľa môjej potreby?
Dakujem.
Snažil som sa cez prekladač prelúskať ten článok z Polska no práve tie podtstné veci som akosi nepochopil. Nebude niekto robiť preklad alebo vlastný test tabletíku. :O)
Dakujem.
Snažil som sa cez prekladač prelúskať ten článok z Polska no práve tie podtstné veci som akosi nepochopil. Nebude niekto robiť preklad alebo vlastný test tabletíku. :O)
Potvrdzujem, robí to aj mne. ked je tablet na originálnej nabíjačke je v podstate nepoužiteľný.FilipCZ píše:
4:23 test displeje s připojenou orig. nabíječkou - skutečně jej lze velmi špatně ovládat. Takže chyba u všech kousků.
ahoj. mel nych takovy dotaz. Vcera jsem zakoupil tento tablet. Barva opravdu neni vinova podle obalu ale jasne cervena ale zase to vic pripomina lumie takze mi to ani nevadi. Jde spis o Office.Kdyz se ho pokusim instalovat poprihlaseni se mi zobrazi hlaska ze licence byla ukoncena, nevite co s tim?
fotografie z vnitřku tabletu:
tablet lze rozebrat pouhým nehtem palce -složení je taktéž velmi jednoduché
tablet lze rozebrat pouhým nehtem palce -složení je taktéž velmi jednoduché
- Spoiler: zobrazit obsah
Další fotografie bios a UEFI.
další fotky Lark biosu
poslední foto bios
Mám otázku-je možné tento tablet připojit nějakým způsobem k počítači,aby bylo možné přenést nějaké soubory z počítače do tabletu?A dál jestli je možné se z tohoto tabletu připojit na internet přes počítač.Může mi prosím někdo poradit?Díky moc
Je to PC jako každé jiné,takže k jinému PC přímo připojit nelze-nejedná se o Android tablet,tam to lze.
Přenos dat lze přes flešku s microUSB konektorem,nebo micro SD kartu,nebo můžeš z tabletu a PC vytvořit síť,a data poslat po síti,můžeš je přenést pomocí bluetoth např. ve spojení s notebookem.Nebo přes cloud úložiště(OnreNote),přes internetové úložiště apod.
Přenos dat lze přes flešku s microUSB konektorem,nebo micro SD kartu,nebo můžeš z tabletu a PC vytvořit síť,a data poslat po síti,můžeš je přenést pomocí bluetoth např. ve spojení s notebookem.Nebo přes cloud úložiště(OnreNote),přes internetové úložiště apod.