Lenovo P70 - aktualizace firmware
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Lenovo P70 - aktualizace firmware
me dnesni aktualizace probehla uspesne, GPS jsem nezkousel, mam stale deaktivovany obchod play........
-
Hezký den.
Dnes mi přišla aktualizace firmware, která proběhla úspěšně.
Nevím jaký problém s GPS máte vy, ale při spuštění Google Play začne blikat GPS a GPS přestane fungovat. Nicméně lze to vyřešit tím, že telefon vypnu nejdříve normálně a při zapnutí (GPS bliká téměř okamžitě), než zadám PIN od SIM tak dám vypnout a zaškrtnu rychlé zapnutí. Po zapnutí GPS nebliká a funguje do dalšího spuštění Google Play. Doufám že to někomu pomůže
Dnes mi přišla aktualizace firmware, která proběhla úspěšně.
Nevím jaký problém s GPS máte vy, ale při spuštění Google Play začne blikat GPS a GPS přestane fungovat. Nicméně lze to vyřešit tím, že telefon vypnu nejdříve normálně a při zapnutí (GPS bliká téměř okamžitě), než zadám PIN od SIM tak dám vypnout a zaškrtnu rychlé zapnutí. Po zapnutí GPS nebliká a funguje do dalšího spuštění Google Play. Doufám že to někomu pomůže
-
Návštěvník píše:me dnesni aktualizace probehla uspesne, GPS jsem nezkousel, mam stale deaktivovany obchod play........
tak jsem to ted vyzkousel, aktivoval Google Play , pockal na jeho aktualizaci sam sebe na posledni verzi a zapl Sygic, mapy.czz, google mapy a GPS se zapne se spustenim aplikace a po zavreni aplikace se GPS vypne tak jak ma. Takze bych rekl ze problem s GPS je vyresen
-
Může být selhání aktualizace zapříčiněno rootem?
-
Já nemám root a aktualizace selhala...Mexikan_CZ píše:Může být selhání aktualizace zapříčiněno rootem?
-
Update se mi dnes taky nabídl, bez otálení jsem ho nainstaloval a už mi neblbne GPS. Po zapnutí GPS se nechtěla vypnout. Nyní už se bez problémů vypne.
-
A všichni, co vám update proběhl bez problémů, máte Android 4.4.4?
Nebo i naopak, mně neproběhl a mám 4.4.4.
-
Já mám 4.4.4Vincek píše:A všichni, co vám update proběhl bez problémů, máte Android 4.4.4?
Zkoušel jsi do továrního nebo v recovery menu dát wipe user dat??
-
Nezkoušel, neměl jsem zatím čas si zazálohovat...Mexikan_CZ píše:Já mám 4.4.4
Zkoušel jsi do továrního nebo v recovery menu dát wipe user dat??
-
Tak už jsem udělal restart do továrního nastavení a furt nic...
Mezitím mi stihli odepsat z Lenova, ať před aktualizací udělám restart do továrního nastavení a když to nepomůže, tak ať pošlu na reklamaci. Super :-/
Mezitím mi stihli odepsat z Lenova, ať před aktualizací udělám restart do továrního nastavení a když to nepomůže, tak ať pošlu na reklamaci. Super :-/