GoClever Quantum 4
Re: GoClever Quantum 4
tak dnes se objevila na 5 minut v MALL.cz skladem. takže už jsem čekatel barva jen jak by řekla Maňas "BÝLÝ"
-
- Neregistrovaný uživatel
tak mi prišel motiv na skinzone
tak dnes přišel, zpracování dobré, reakce rychlé, display nádhera. akorád po připojení na pc s ním nelze nic dělat páč se pořád dokola asi v 1/2 sekundových intervalech odpojuje a připojuje. uvidim časem jinak zkusim reklamaci
- syntaxicek
Zkus jestli to dělá i na jiných PC, jestli ne, tak nainstaluj nebo jestli už je tam máš tak přeinstaluj ovladače.
no, tak problém "odstraněn" po připojení kabelem na rozhraní USB 2.0 dojde k automatickému nabíjení telefonu a odběru maximálních možných 500mA. tudíž slot USB již nezvládá přenos dat. po nabití baterie nad cca 87% odběr klesne a dojde k připojení velkokapacitního úložiště a vše běží jak má. to bylo nervů než sem na to přišel v životě by mě to nenapadlo
- syntaxicek
Ty jo, zvláštní
-
- Zařízení: GoClever Quantum 4
- Firmware: QM7 2.2
- Operátor: O2 (Modré volání)
Tak na Mall.cz ode dneška "již není v prodeji", nikde jinde ho neměli a nemají, tzn. kdo včas neobjednal (jako já) má asi smůlu
syntaxicek =>taky jsem byl překvapen
no, na korunka.cz už taky není. to sem byl asi jeden z posledních co ho koupit
no, na korunka.cz už taky není. to sem byl asi jeden z posledních co ho koupit
Ahoj,
Ch jo ja ten svuj asi musim prodat nemluvi mi to v telefonim ciselniku, takze pripadne je necely mesic stary este nepouzity skinzone.
Ch jo ja ten svuj asi musim prodat nemluvi mi to v telefonim ciselniku, takze pripadne je necely mesic stary este nepouzity skinzone.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
-
- Zařízení: Goclever Quantum 4
- Operátor: T-mobile, Vodafone
Zdravím, já už ho mám skoro měsíc - jednak mi nefunguje "výstražná led-dioda" - netuším, jestli je nutné ji nějak zprovoznit (myslím tu výstrahu) nebo je to chyba telefonu. Taky mi teď začal zlobit "primární" slot - dva dny to třeba funguje, pak mi začne praskat při hovoru v telefonu a zcela se to "odpojí" - prostě nic neslyšíte a ani vás neslyší druhá strana. Pomůže simku vyndat a zase zasunout - nastartovat telefon - ale pak to udělá zase. Jinak jsem s ním dost spokojená, za tu cenu. Na focení mám foťák - momentky jen pro info jsou i z tohohle telefonu v pohodě. Baterie mi bez podpůrnách App vydrží dva až tři dny běžného provozu - na wifi ale moc nejsem. Folie na telefon - bublinky se mi podařilo vyhladit skoro do úplného vyhlazení - zůstala jen jedna mini. Zatím folie drží. Taky už mi spadnul na zem - cca z metrový výšky a nic se mu nestalo. Co mě štve - nenašla jsem nikde uživatelskou příručku - v žádným jazyce - rychlá příručka je prima, když si chci telefon poprvý zapnout - ale víc informací jsem nenašla. Aspoň video na youtube v polštině - ale čekala bych, že rozšířená standardní uživatelská příručka bude k dispozici.